Celebritati

Iata care este de fapt relatia lui Adrian Minune cu ginerele sau: ”Indiferent cata avere sau bogatie ar avea…”

Publicat: 18 iul. 2019
6

Cunoscutul manelist, Adrian Minune, asteapta cu nerabdare sa devina bunic. Acesta nu are deloc emotii, deoarece fiica lui este pe maini bune avand un sot exceptional care are grija de acesta cu tot ce are nevoie.

Invitati in platoul emisiunii lui Dan Capatos, Adi Minune si sotia sa au vorbit la XNS despre ginerele lor, dar si despre relatia pe care fiica sa o are cu Bogdan Caplescu. Manelistul si sotia lui sunt in culmea fericirii pentru ca urmeaza sa devina bunici si spun ca barbatul fiicei lor este un sot exceptional, dar si tatal perfect.

Vezi si: Uimitor! Adrian Minune isi schimba numele de scena. '' O sa ma trec…''

“La mine in telefon este trecut Bogdan, baiatul meu mai mare. Este un baiat exceptional, indiferent cata avere sau bogatie ar avea. El se trezeste din somn, isi face lectiile pentru facultate, el si munceste. Da, am zis sa fie pentru mine cineva sa ma apare ( n.r Bogdan va deveni avocat) si asa pentru ca, in ziua de azi, e o moda! E o moda sa mac-mac-mac! Opinia mea e ca s-au cunoscut foarte bine“, a spus Adi Minune la XNS.

“Este un sot foarte grijuliu cu Carmen. O iubeste enorm de mult. De cand se trezeste pana adoarme o suna sa vada ce face, cum se simte. A mers impreunpa cu ea de fiecare data la medic, la analize, la ecografii, adica este sotul si ginerele perfect“, a spus sotia lui Adi Minune.
Adauga un comentariu