Sport

Iasul gazduieste la sfarsitul saptamanii Centura Moldovei la Box

Publicat: 14 nov. 2012
1

Asociatia Judeteana de Box, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Iasi si Federatia Romana de Box organizeaza maine si sambata Centura Moldovei la Box, editia 2012. La turneul international de la Iasi participa peste 80 de sportivi din Republica Moldova, Ucraina si din Romania. Cluburile cele mai reprezentative din boxul romanesc care vor avea sportivi la Iasi sunt: Cluj, Bacau, Arad, Constanta, Bucuresti, Tulcea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara sau Braila.
Maine, la prima gala a turneului, vor fi prezente in sala personalitati din lumea boxului ca Francisc Vastag, Leonard Doroftei, Marian Simion, Relu Auras, Titi Tudor.
De organizarea acestei competitii se va ocupa, ca in fiecare an, Vasile Citea, presedintele Asociatiei Judetene de Box si principalul favorit la presedentia Federatiei Romane. „Cu aceasta ocazie se va analiza si eventual hotari ce persoana vom sustine pentru a candida la functia de presedinte al FR Box, la Adunarea Generala extraordinara din 23 noiembrie 2012. Revenind la Centura Moldovei, sigur va fi o competitie cu un nivel valoric ridicat, o buna ocazie sa vedem ce sportivi cu potential pentru marea performanta mai avem in activitate, care sa faca obiectul selectarii in loturile nationale”, a declarat Vasile Citea.
Adauga un comentariu