Sport

Iasul face performanta in sport! Fotbalistele de la Navobi au urcat pe locul secund în Superliga

Publicat: 17 oct. 2016
1
Chiar daca au evoluat pe o vreme extreme de rece si ploioasa, fetele de la Navobi Iasi au facut spectacol în partida cu Independenta Baia Mare, disputata duminica, în Copou, în cadrul etapei a V-a a Superligii.
 
Elevele prof. Adrian Ambrosie s-au impus cu un categoric 7-0 (4-0) si au urcat pe locul 2 în clasament, având 10 puncte accumulate în 4 jocuri. Partida a fost la discretia echipei iesene, care a punctat de sapte ori prin Teodora Placinta (minutul 3), Nadejda Vasilica (17), Nica Loredana (24, 42, 69), Nadejda Colesnicenco (66) si Nina Anca (77-penalty). Diferenta ar fi putut fi si mai mare, dar apararea echipei din Baia Mare a intervenit salvator în multe situatii limita. Navobi îsi consolideaza pozitia pe podium în urma acestui succes si se anunta înca din startul sezonului aceeasi echipa redutabila din stagiunea trecuta.
 
“Am dominat partida si am reusit sa înscriem de câteva ori, desi finalizarea înca lasa de dorit. Felicit toate fetele din echipa, dar si pe adversare si pe colegii din staff care au îndurat în mod stoic conditiile vitrege de afara. Urmeaza o serie de partide cu adversari din partea superioara a clasamentului unde se va vedea nivelul la care am ajuns. Miercuri vom zbura la Timisoara unde va fi primul test din cele 7 meciuri pe care le vom mai avea de disputat”, a declarat prof. Adrian Ambrosie, managerul CS Navobi Iasi.
 
Formatii
 
Navobi Iasi: Mirela Abalasei – Justine Prata (46 Ana Foia), Iulia Mera (capitan), Anca Nina, Vasilica Nadejda (79 Iulia Zamfir) – Ilas Georgiana (60 Claudia Dollorenzo), Andreea Grigoras (24 Rahela Gangal), Colesnicenco Nadejda – Monica Bentoiu, Teodora Placinta (85 Diana Petrescu), Loredana Nica.Antrenor: Adrian Ambrosie.
 Independenta Baia Mare: Haim – Burde, Codrea, Desmerean, Hohman – D. Pop, A. Pop, Campan, Fedor, Marian – Predoi. Antrenor: Codrea Ioan.Adauga un comentariu