Eveniment-Social

Iasul, bataia de joc a ciocoilor care l-au talharit

Publicat: 16 dec. 2011
1
Noul presedinte al PP-DD Iasi, Vlad Hogea, sustine ca iesenii devin „sclavi pe plantatia stapanului de la Suceava”, Gheorghe Flutur, care vrea sa mute capitala Moldovei de la Iasi la Suceava. Prin lipsa de implicare a politicienilor si autoritatilor locale, Iasul risca sa fie eliminat de pe harta oraselor care conteaza, crede acesta.
„Din pacate, Iasul (al doilea judet al tarii, dupa Prahova, ca numar de locuitori) este, de 22 de ani incoace, bataia de joc a ciocoilor care l-au talharit si l-au distrus. Dupa 1989, s-au facut in Iasi mai putini kilometri de drumuri judetene decat in Vaslui sau Botosani. Suntem pe un rusinos loc 20 pe tara ca si capital social subscris in firmele cu participatie mixta (romaneasca si straina). In total, au fost atrase doar 182 de milioane de euro. Avem cea mai scumpa gigacalorie din tara (iar iesenii dardaie de frig) si cel mai mare numar de nevoiasi (batrani cu pensii mici, asistati social etc.). Pe vremea PSD, unii mutasera capitala politico-economica a Moldovei la Bacau. Acolo se faceau si se desfaceau toate. Acum, vine dl. Flutur de la PD-L, cu un tupeu fantastic, si muta capitala Moldovei de la Iasi (cum ar fi normal) la Suceava. Asadar, noi, iesenii, devenim sclavi pe plantatia stapanului de la Suceava, in timp ce toti tac malc, pentru ca sunt partasi la ticalosiile astea. Unde e dl. Nichita? Unde e dl. Fenechiu? Partidul Poporului – Dan Diaconescu se opune cu fermitate acestor manevre miselesti, prin care Iasul este eliminat de pe harta oraselor care conteaza. Vom face in Iasi, in 2012, o revolutie a votului, prin care vom scapa de ciocoii PD-L, UNPR si USL (PSD-PNL-PC). Unii trebuie sa mearga la pensie (daca or fi muncit, vreodata, in viata lor), iar altii – la puscarie!”, sustine Vlad Hogea.Comentarii
  • Vlad ar trebui sa stea ascuns ca strutu nu sa se dea filozof, sai aduc aminte ca in 2*00 scotea infractorii pe stadioane si ii impusca, apropo atunci era la PRM dar de atunci……

  • apropo de muncit, tinere caruia viitorul ii tot atirna in fata, vei fi muncit si tu pe undeva, vreodata? ca mincatul de … nu pare la tine o munca, ci o placere. altfel, cu tupeul stai bine!

  • Este adevarat, ca Iasul a avut tot timpul in posturile de conducere, ale judetului si ale orasului, numai indivizi incapabili,nesimtiti,avari ecscroci mincinosi lingai si lasi(toate calitatile enumerate fiind detinute cumulat de fiecare individ),a caror unic scop a fost satisfacerea intereselor personale si de grup.Stim si simtim din plin acest fapt si nu este nevoie sa mai vina inca unul cu aceleasi calitati enumerate mai sus,care nu a produs nimic util pentru societate si care a fost scolit la PRM de catre tartarul calomniatorilor si nesimtitilor din aceasta tara, care de o vreme pierde o multime de procese intentate pentru calomnie.Lasa politica de proasta calitate pe care o practici si angajeazate undeva, sa simti si tu ce inseamna sa muncesti pentru ati cistiga egzistenta mai baietica.

  • Nu vad diferenta intre unul ce vine de la Cotusca sau Dorohoi si acela ce paraseste Iasii, atit fizic cit si ca deputat(Vaslui ultima reusita la PRM), asa ca vezi-ti de veata ta Hogea.

Adauga un comentariu