Local

Iasul – al doilea oras din Romania pentru Pizza Hut Delivery

Publicat: 25 apr. 2012
1

@ Noul restaurant Pizza Hut se va deschide în Palas Mall

Pizza Hut aduce în Iasi, la Palas Mall, conceptul de livrare la domiciliu sub marca Pizza Hut Delivery (PHD), care furnizeaza produse numai la pachet sau prin livrare directa. Situat la parterul mallului, PHD raspunde preferintelor consumatorilor adepti ai conceptului unic în România „Pizza livrata fierbinte!”. Formatul PHD se bucura de succes la nivel international, în prezent fiind deschise 277 unitati în 19 tari. De la intrarea pe piata din România, în decembrie 2007, Pizza Hut Delivery a cunoscut un trend ascendent, surprinzându-si în permanenta clientii cu produse noi, foarte apreciate, si cu mecanisme care permit respectarea promisiunilor privind timpul de livrare si cu oferte speciale periodice. În prezent, PHD are opt unitati, toate în Capitala, Iasul fiind primul oras din afara Bucurestiului unde vestitul lant aduce conceptul de livrare în cel mai scurt timp posibil.

În România, Pizza Hut detine 13 restaurante cu servire rapida, din care opt în Bucuresti, doua în Cluj-Napoca si câte unul în Iasi, Constanta si Timisoara. Brandul Pizza Hut este prezent în reteaua de malluri detinuta de Iulius Group, având deschise restaurante în Iulius Mall Timisoara si Iulius Mall Cluj.

Despre Palas

Ansamblul urbanistic Palas, dezvoltat de compania Iulius Group, introduce conceptul „lifestyle center pe piata de „mixed-use developments” din România. Acesta este un centru multifunctional regional si cuprinde: spatii comerciale, cladiri de birouri clasa A, hoteluri de 4*, apartamente, cea mai mare parcare subterana din România (aproximativ 2.500 locuri), gradina publica de 50.000 metri patrati, cinema multiplex, amfiteatru în aer liber si patinoar sezonier.
Adauga un comentariu