Magazin

I-a DISTRUS demnitatea cu un sms. Cum a ales sa se RAZBUNE un barbat pe fosta lui

Publicat: 22 sept. 2014
1
O tanara a avut parte de o surpriza mai mult decat neplacuta atunci cand fostul iubit a trimis poze cu ea in „ipostaze pornografice” pe telefonul parintilor ei.
Hannah Davison, 21 de ani, a fost ingrozita cand Christopher Todd a trimis imagini intime pe telefonul mamei, din razbunare pentru ca a fost parasit, si un mesaj pe care l-a deschis tatal ei.
Pentru gestul sau, tanarul de 22 de ani a fost condamnat la inchisoare cu suspendare.
Hannah Davison si Christopher Todd au fost impreuna mai bine de un an, pana cand ea l-a prins in pat cu o alta femeie. Hannah a decis atunci sa-l paraseasca, iar el nu a fost deloc multumit cu decizia.

Citeste si:Ce PSIHOPAT! A vrut sa se razbune pe fosta iubita si a facut ASTA!

 
Astfel, ori de cate ori Todd intrecea masura la alcool, o suna pe fosta iubita si ii adresa cuvinte jignitoare. Intr-o seara in care ea a iesit in oras si si-a uitat telefonul acasa, Todd a sunat-o din nou. Insa pentru ca nu i-a raspuns, a decis sa se razbune crunt.
Prin urmare, a trimis pe telefonul mamei fetei fotografia indecenta, pe care Todd i-o facuse intr-unul din momentele lor de intimitate si a scris un mesaj in care ii spunea femeii ca fiica ei raspandeste boli venerice si ca a imbolnavit mai multi barbati cu care s-a culcat.
Mesajul a fost trimis noaptea, cand parintii fetei dormeau. Dimineata, mesajul a fost descoperit de tatal fetei. Christopher Todd a fost reclamat la autoritati de catre familia fetei, ulterior fiind condamnat la inchisoare cu suspendare pentru fapta sa.Adauga un comentariu