Eveniment-Social

Hyundai i20. Confort si utilitate – FOTO

Publicat: 03 aug. 2014
Masina ideala este cea care reuseste sa impresioneze de fiecare data. Acesta a fost obiectivul stabilit inca de la inceput pentru dezvoltarea Hyundai i20. Motoare eficiente care genereaza cele mai mici emisii de CO2 din clasa, interior spatios, tapiterie eleganta si materiale de calitate superioara, dotari avansate pentru siguranta si confort sunt principalele atuuri ale modelului de clasa mica.  Rezultatul final: un autovehicul indraznet si bine echilibrat.
Hyundai i20 dispune de un design functional, concentrandu-se pe aerodinamica, pe o mai mare vizibilitate si pe imbunatatirea stabilitatii si sigurantei. Proiectat in cadrul centrului tehnic Hyundai Motor Europe din Germania, modelul imbratiseaza linia de design Hyundai, „sculptura fluida”. Caroseria prezinta linii indraznete, ce denota senzatia de miscare continua. Portbagajul incapator de 295 litri ofera un spatiu amplu, unde pot fi depozitate cu usurinta bagaje de mari dimensiuni. Cu scaunele din spate rabatate, volumul de incarcare atinge valoarea de 1.060 litri.
Hyundai i20 dispune de cel mai eficient motor din clasa din care face parte. Combinat cu tehnologia BlueDrive, propulsorul diesel, in trei cilindri, beneficiaza de cele mai scazute emisii de CO2 pentru un autovehicul disponibil in segmentul B: doar 84 g/km.
Hyundai i20 este disponibil in doua versiuni de motorizare. Propulsorul pe benzina de 1.2 litri livreaza 85 CP la 6000 rpm, consumul mediu inregistrat fiind de 4,9 litri/ 100 km, in timp ce motorul diesel 1.1 litri dezvolta 75 CP la 4000 rpm.
Dotari avansate pentru siguranta si confort
i20 ofera un nivel superior de protectie. Incepand cu prima varianta de echipare, modelul Hyundai dispune de o serie de dotari avansate pentru confort si siguranta, printre care se numara: sase airbag-uri – cu o combinatie de airbag-uri frontale, laterale si cortina pentru a proteja pasagerii in caz de impact – ESP (program electronic de stabilitate) si VSM (sistem de management al stabilitatii vehiculului).
  
Sase airbag-uri
  
VSM (sistem de management al stabilitatii vehiculului). Hyundai i20 este produs la cele mai inalte standarde de calitate. Pentru a asigura satisfactia deplina a clientilor sai, Hyundai ofera cinci ani garan?ie fara limita de kilometri, pachetul demonstrand angajamentul producatorului pentru asigurarea calitatii pe termen lung. Garantia Hyundai reprezinta cea mai vasta oferta disponibila in piata auto, nelimitata la distantele parcurse.
Cinci ani asistenta rutiera
Perioada de cinci ani asistenta rutiera coincide cu perioada de garantie. Pachetul include serviciile de asistenta rutiera in situatii de tipul: defectiuni mecanice sau electrice, lipsa de curent sau baterie slaba, pneuri taiate sau pana dubla, lipsa combustibil sau alimentare cu combustibil gresit si chei pierdute sau incuiate in masina. Serviciul este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7 si accesibil pe intreg teritoriul Romaniei si in alte 44 de state si regiuni europene.
Verificari tehnice periodice pentru cinci ani
Timp de cinci ani, verificarile tehnice periodice ale principalelor componente auto pot fi realizate gratuit, consultand distribuitorul. Adauga un comentariu