National

Hrebenciuc, la iesirea din penitenciar: Nu exista niciun leu prejudiciu in dosarul meu

Publicat: 20 mart. 2015
1

Viorel Hrebenciuc, fost deputat PSD, a parasit, vineri, arestul preventiv, urmand sa fie cercetat, in continuare, in arest la domiciliu, in dosarul „Mafia Retrocedarilor”. Hrebenciuc a declarat ca nu exista niciun leu prejudiciu, in dosarul sau, si ca, daca ar fi facut denunturi, era de mult timp acasa. Totodata, la iesirea pe portile Penitenciarului Rahova, Hrebenciuc a reamintit ca fost o experienta traita in trei penitenciare, printre care si „Penitenciarul Coldea, pardon, Codlea”, aluzie la directorul adjunct al SRI, Florian Coldea.

Pe de alta parte, Hrebenciuc le-a cerut jurnalistilor sa nu mai scrie ca in dosarul sau exista un prejudiciu de peste 300.000 de euro.

Citeste si Hrebenciuc, in fata magistratilor: „Daca nu-mi dadeam demisia, in seara aceasta ma uitam la

„Nu exista niciun leu prejudiciu pentru statul roman”, a subliniat Hrebenciuc.

Intrucat un jurnalist i-a replicat ca Romsilva a sustinut ca a fost prejudiciata cu 304 milioane de euro, Viorel Hrebenciuc a declarat:

„Romsilva are declaratie scrisa ca n-a fost pagubita, decizia Tribunalului Covasna e valabila (de retrocedare a padurilor, n.red.) Sunt trimis in judecata, ma voi judeca si imi voi dovedi nevinovatia”, a mai declarat fostul lider PSD Bacau.

Citeste si Viorel Hrebenciuc il TOARNA pe Geoana

Intrebat daca regreta ca l-a implicat si pe fiul lui in infractiuni, Viorel Hrebenciuc a raspuns:

„Eu nu l-am implicat pe fiul meu si o sa vedeti si dumneavoastra ca nu are nicio vina in acest dosar”.

De asemenea, intrebat daca a facut denunturi, Hrebenciuc a raspuns:

„Daca faceam denunturi, eram demult acasa”.

In ceea ce priveste banii din campania prezidentiala, a lui Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc i-a invitat pe jurnalisti sa citeasca declaratia data, joi, in instanta.
Adauga un comentariu