Eveniment-Social

Hoti prinsi in zona bazarului din Iasi

Publicat: 13 oct. 2016
1
In urma cu doua zile, politistii din cadrul Serviciului 6 Politie locala care se aflau în zona bazarului, au sesizat un barbat care, la vederea agentilor, a abandonat un bagaj pe calea ferata si a parasit în graba locatia. Politistii locali au pornit in urmarirea persoanei, care a fost retinuta. In urma legitimarii, a reiesit faptul ca se numeste H. I., de 47 ani, domiciliat în municipiul Iasi. În urma verificarilor efectuate, în bagajul abandonat au fost gasite urmatoarele bunuri: trei contactori din aluminiu; patru contactori din cupru; trei bare din cupru; doua cleme prindere contactori din aluminiu.

„Persoana mentionata a fost condusa  la Sectia a VI-a Politie, pentru continuarea cercetarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun în acest caz”, au precizat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Totodata, pentru combaterea comertului ilicit cu tigari provenite din Republica Moldova, politistii locali au desfasurat o actiune pentru identificarea persoanelor care agaseaza trecatorii oferindu-le spre vânzare tigarete de contrabanda. În acest sens, la data de 11 octombrie, în jurul orelor 13:00, politistii locali care se aflau în zona Piata Agroalimentara Nicolina, au depistat-o pe G. L, de 49 ani, domiciliata în municipiul Iasi, în timp ce avea asupra sa 800 de tigarete, fara a detine documente de provenienta.

„Tigaretele au fost ridicate în vederea confiscarii si persoana în cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda în valoare de 500 lei, conform Legii nr. 12/1990, privind protejarea populatiei împotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite„, au mai declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.
Comentarii
  • IN TALCIOC DUMINICA CEL PUTIN 10 TAGANI MANA IN MANA CU O FEMEIE LA 40 DE ANI ,TOTI MICI DE STATURA FUR DE RUP ,SI DE PE TARABE SI DIN BUZUNARE DE PESTE TOT ,FEMEIA LE DISTRAGE ATENTIA LA VANZATORI IAR CEILALTI TAGANI ACTIONEAZA ,MILITIA IN LOC SA FACA PANDE IN CIVIL ,SE PLIMBA AIUREA INFARA TALCIOCULUI SAU RASCOLESC GUNOAIELE DIN TALCIOC DE PARCA AR MURI DE FOAME,,,,ATENTIE SE FURA LA MAXIM IN TALCIOC IAR MILITIA DOARME CA DE OBICEI ,,,,RUSINE CA SUNTETI PLATITI DEGEABA ,ATENTIE DLE PRIMAR LA ANGAJATII ECOPIATA ,SI CU ACORDUL LOR HOTII TAGANI INTRA SI FURA DIN TALCIOC..

  • La fel si boxele blocurilor din Codrescu 7B de langa Gaudeamus au fost sparte.
    A fost ridicat un tanar de 22 de ani prins cu laptop, telefoane si alte bunuri si va fi eliberat deoarece nu se gasesc pagubitii ….
    Este normal asa ceva ?

Adauga un comentariu