Local

Hoti de cai din Iasi, anchetati de politie

Publicat: 20 oct. 2015
1

La data de 8 octombrie, politistii din Hirlau au fost sesizati de un barbat de 57 de ani, din satul Pircovaci, cu privire la faptul ca persoane necunoscute i-au sustras doi cai de pe imasul situat in extravilanul localitatii Hirlau, valoarea prejudiciului fiind de 3.500 lei. In urma cercetarilor, la data de 19 octombrie au fost identificati banuitii comiterii furtului, doi barbati de 26, respectiv 29 de ani, ambii din comuna Deleni.

Vezi si Doi hoti de cai, prinsi si batuti de paznicii unei herghelii

Totodata, din cercetari a rezultat faptul ca cei doi ar fi dus animalele la domiciliu, unde ar fi folosit calul mai in varsta la muncile gospodaresti. Unul dintre cei doi banuiti a fost retinut pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand a fi prezentat unitatii de parchet competente cu propuneri legale. Caii au fost recuperati si predati proprietarului.
Comentarii
  • La stana lui Creanga Catalin din Slobozia Deleni se afla mai multi cai, oi si vaci furate de hoti din Deleni.Cei mai puturosi si spagari politisti, sunt la Deleni.De asta s-a ajuns in halul asta la sate.

Adauga un comentariu