Magazin

Horoscop 14 octombrie! Suprize mari pentru aceste zodii

Publicat: 13 oct. 2019

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de luni, 14 octombrie, Gemenii și Leii vor avea câteva provocări de acum înainte. Vor fi față în față cu momente interesante, decisive pentru viitorul lor, așa că trebuie să se pregătească pentru un început nu de săptămână, ci de destin.

Horoscop 14 octombrie pentru Berbec
Berbecii au parte la început de săptămână de tot felul de stări stranii, de senzații pe care nu și le pot explica. Sunt cuprinși de sentimente de melancolie combinate cu teamă.

Taur
Taurii dau lovitura în afaceri! Este ziua în care semnarea unui contract important le poate schimba complet situația financiară, în bine.

Gemeni
Gemenii primesc tot felul de semnale de alarmă din toate părțile. Își dau seama că viața lor tocmai începe să se schimbe la 180 de grade.

Rac
Racii se pregătesc pentru un nou început în carieră. Lucrurile se schimbă în bine pentru acești nativi, care pornesc cu entuziasm pe un drum strălucitor.

Leu
Leii au și ei parte de tot felul de revelații. Lucrurile iau întorsături cu totul neașteptate. Vor afla adevărul despre o situație prin care au trecut și nu le va cădea tocmai bine.

Fecioară
Fecioarele devin mai responsabile, mai precaute, spun ceea ce trebuie atunci când trebuie. Își scot șiretenia la defilare și devin persoane greu de combătut în anumite polemici.

Horoscop 14 octombrie pentru Balanță
Balanțele dau de greu la început de săptămână, dar nu trebuie să se panicheze. Nu toate lucrurile evoluează mereu cum ne dorim, dar ăsta nu e un capăt de lume.

Horoscop 14 octombrie pentru Scorpion
Scorpionii au parte de niște promisiuni la început de săptămână cu privire la reglarea problemelor lor profesionale.

Săgetător
Săgetătorii privesc înainte cu zâmbetul pe buze. O veste bună sosește dimineață în viața lor și le schimbă complet perspectivele.

Capricorn
Capricornii continuă să fie pe val. Par de neclintit în obținerea succesului pe care l-au urmărit de atâta vreme.

Vărsător
Vărsătorii devin ceva mai sensibili, mai greu de abordați. Ideal ar fi să fie lăsați o perioadă singuri.

Pești
Nici Peștii nu au parte de un început de săptămână tocmai îmbucurător. Rudele le fac orele fripte.
Comentarii
  • Oferta extra. Lucru la calculator. Sigur. Valabil in toate judetele. Start instant. Ne extindem nelimitat. Frica nu te ajuta sa castigi bani. Tu poti sa castigi. Oportunitate exceptionala. Curaj. Incredere. Ambitie. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, dupa ce ma contactezi la adresa mea de email [email protected]

Adauga un comentariu