International

Hassan Rouhani, presedintele Iranului, despre campania electorala din SUA: „Ati vazut dezbaterile electorale, in ce hal vorbesc…”

Publicat: 23 oct. 2016
1
Presedintele Iranului, Hassan Rouhani, a declarat ca optiunea oferita alegatorilor in campania electorala din SUA este intre „rau si cel mai rau” si ca schimburile dure de replici din dezbateri indica lipsa de moralitate din America.
„America pretinde ca are o democratie veche de mai bine de 200 de ani si ca au avut 50 de alegeri prezidentiale, dar nu exista moralitate in aceasta tara”, a spus Rouhani intr-un discurs public, transmis in direct de televiziunea nationala iraniana.

Citeste si: O starleta porno lanseaza acuzatii uluitoare la adresa lui Donald Trump! I-ar fi oferit o suma enorma de bani ca sa faca asta cu el

„Ati vazut dezbaterile electorale, in ce hal vorbesc…cum se acuza reciproc si cum se ironizeaza unul pe celalalt”, a adaugat liderul de la Teheran in fata unei multimi adunate pe stadionul central din Arak.
Presedintele iranian a povestit un episod mai putin stiut, atunci cand a fost prezent la Adunarea ONU din septembrie: „Un important sef de stat m-a intrebat pe cine as prefera dintre republicanul Donald Trump si contracandidatul sau, democrata Hillary Clinton. I-am raspuns ca nu stiu ce as putea sa aleg. Raul contra celui mai rau sau sa aleg pe cel mai rau in defavoarea celui rau?”, a precizat Rouhani, un politician pragmatic si cleric influent, care ar putea sa candideze pentru un nou mandat de presedinte al Iranului la alegerile din mai 2017, relateaza Reuters.Adauga un comentariu