National

Halucinant! Senatoarea grevista l-a blestemat ingrozitor pe Emil Boc

Publicat: 28 aug. 2016
1

Emil Boc a afirmat ca nu este de acord cu pensii speciale, ci prefera salarii decente. Primarul Clujului nici nu-si inchipuia ce urma sa-l astepte cand a facut aceasta declaratie. Senatoarea Cristiana Anghel a facut afirmatii halucinante, intr-o postare pe Facebook.

„Blestemat sa fii in veci de veci. Sa nu ai liniste si pace nici pe pamant nici in cer. Stii cati oameni s-au sinucis din cauza ta, criminal ordinar?! Stii cati au murit de suparare?! Stii cati au murit din cauza inchiderii spitalelor?! Sufletele lor sa te bantuie si ziua si noaptea! Stii cati copii au ramas fara paine pe masa doar pentru ca ai dat tu oamenii afara din serviciu?! Atunci au plecat romanii din tara, slugi pe meleaguri straine, vai de sufletul lor. Tu, cu PDL-ul tau si cu Basescu ati distrus o natie, nu numai tara. Ati taiat ca sa aveti ce fura ca-n codru. Daca traiam intr-o tara normala tu nu ai fi ajuns niciodata premier. Coasa era de ajuns pentru tine. Sau, la ora actuala, ti-ar fi putrezit oasele la ocna, jigodie penala”, a scris Cristiana Anghel pe Facebook.

Senatoarea a adaugat o actualizare: „Mi-am facut pacate din cauza unuia pe care il asteapta talpa iadului. Iarta-ma, Doamne!”.
Comentarii
  • Daca aveam o tara normala, o asemenea onanie de femeie nu ajungea senator niciodata!!!! Aceasta impostoare varanista este o mizerie umana scoasa la suprafata de Haznaua 3 pentru a promova golaniile USL-ului! Oricum, agitatia asta dezgustatoare nu-i va aduce un alt mandat de parlamentar, oricat s-ar tavali pe jos si s-ar da cu fundul de pamant aceasta taratura politica!

  • Degeaba ceri iertare ca e stiut : blestemele se intorc la cei ce le-au emis !!! Pregateste-te sa le primesti pe toate , punct cu punct , pas cu pas !!!Ti se cuvin .

Adauga un comentariu