Eveniment-Social

Haituiti de Finantele Locale pentru ca l-au contestat pe primar

Publicat: 04 mart. 2014

Desi a fost printre primii ieseni care si-au deschis un SRL in anii ’90, Stelica Birsan a primit, in loc de sustinere, doar piedici din partea functionarilor primariei. In 2006, acestia i-au rechizitionat un spatiu comercial, fix ca pe vremea comunistilor. Spatiul de pe Stefan cel Mare, in care a functionat afacerea, i-a fost luat, desi calitatea de chirias ii dadea dreptul sa pastreze acea locatie. Intre timp, afaceristul a devenit unul dintre cei mai acerbi contestatari ai primarului, ieseanul fiind vanat de agentii de la Politia Locala, care i-au dat amenzi de sute de milioane.

Citeste si: Unul dintre primii afaceristi ai Iasului, nenorocit de aghiotantii primarului Gheorghe Nichita

„Am primit amenzi de peste un miliard. Le-am contestat si pe majoritatea le-am si anulat in instanta. Amenzile au fost si pentru proteste impotriva regimului Nichita si la manifestarile care cereau oprirea proiectului de la Rosia Montana, dar si cel de extragere a gazelor de sist. Autoritatile de la noi au grija sa isi imparta doar beneficii, iar justitia ne calca in picioare pe cei care ne cerem drepturile. Niciun protest nu a fost cu scandal, la niciunul nu au fot violente”, a declarat Stelica Birsan. La finele lunii trecute, acesta a primit din partea primariei un anunt cu titlu executoriu, potrivit caruia are de achitat 105 milioane de lei vechi, sapte amenzi de 1.000 de lei bucata fiind aplicate de politisti, iar una, de 500 de lei, de Jandarmerie.
Comentarii
  • Vedeti ca iar bnu respectati Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Va rog sa blurati datele personale ale domnului Stelica Barsan.

  • IESENI MAI ASTEPTATI 6 LUNI nichita VA fi saltat de D N A pt hotie, furaciune la fondurile europene NICHITA LA PUSCARIE CU TINE IA TI SI UNGUENTU CATI VA TREBUI CIINE CE ESTI vei deveni catelusa

Adauga un comentariu