National

Hackerii i-au spart mail-ul lui Soros. Ce scrie despre Macovei si alti politicieni romani

Publicat: 17 aug. 2016

George Soros s-a trezit cu mail-ul spart. Mai multe documente ale Soros Open Society Foundation au ajuns sa fie scurse pe Internet.

Intr-unul dintre documentele scurse pe soros.dcleaks.com sunt descrisi mai multi europarlamentari care au avut sau au legaturi cu Soros Open Society Foundation. Printre ei se numara si europarlamentari romani.

Iata numele europarlamentarilor romani si descrierea lor:

Daniel Buda– avocat si profesor universitar, numeroase responsabilitati de partid din 2000, parlamentar national intre 2004 si 2012, presedinte al Comisiei pentru Afaceri Juridice, Disciplina si Imunitati din 2008 pana in 2012. Interesat de anticoruptie si transparenta, afaceri juridice si constitutionale, cooperare civila si judiciara, integrare europeana. A publicat mai multe articole despre guvernarea nationala si europeana;

Corina Cretu– economist, purtatoare de cuvant al lui Ion Iliescu intre 1992 si 1996 si 2000-2004, senatoare intre 2004 si 2007, observator electoral OSCE in Moldova in 2005 si in Bosnia si Hertegovina in 2006, deputat din 2007, vicepresedintele Comitetului pentru dezvoltare. Interesata de dezvoltare internationala, afaceri economice si europene, integrare europeana, pace, migratie si azi, zona Schengen si Europa de Est. Mai degraba la conducere, voce importanta in randul deputatilor europeni si de stanga din Est.

Andi Lucian Cristea– activist politic, ofiter de presa pentru partidul sau, interesat de drepturile omului din lume si integrare europeana.

Damian Draghici– premiat muzician si antreprenor, consilier pe problemele romilor, delegat APCE, interesat de drepturile romilor, libertatea de circulatie, drepturile omului.

Monica Macovei– avocat si procuror, interesat de libertati civile, anticoruptie, transparenta, egalitatea sexelor, drepturile omului, drepturile tuturor minoritatilor, inclusiv a persoanelor LGBTI si romi. Hotarat progresiva, aliat incontestabil al valorilor societatii deschise, nu ezita sa mearga impotriva instructiunilor grupului sau, cu toate acestea uneori pierde pe mana sa, set de prioritati intransigente.

Ionel Sorin Moisa– economist, interesat de integrare europeana,  Europa de Est, guvernarea UE.

Norica Nicolai– avocat, interesata de afaceri juridice, ocuparea fortei de munca, justitie si afaceri interne, integrare europeana, egalitatea sexelor, azilul si migratia, spatiul Schengen.

Ioan Mircea Pascu– profesor universitar, interesat de afaceri externe, securitate aparare, sprijinul UE pentru regiunea danubiana, vecinatatea estica.

Cristian Preda– profesor de stiinte politice, interesat de drepturile omului in lune, de vecinatatea estica si afaceri externe. Timide vederi progresiste si pragmatice, autorul mai multor carti despre politica romaneasca si liberalism, avid vorbitor de limba franceza.

Adina Valean– profesoara, interesata de comert international, piata unica, integrare europeana, favorizeaza TTIP.

Renate Weber– interesata de libertatile civile, azil si migratie, probleme de munca, drepturile omului, egalitatea de gen, drepturile tuturor minoritatilor, inclusiv romi si LGBTI, pace si democratie.

Iuliu Winkler– inginer, interesat de utilizarea regionala si structurala de fonduri, drepturile vorbitorilor de limbi minoritare, etnic maghiar.
Adauga un comentariu