Eveniment-Social

Guvernul si-a batut joc de Iasi. Situatia este penibila

Publicat: 16 iul. 2015
1

Situatie incredibila la nivelul judetului Iasi. Judetul a fost inclus pe lista unor finantari de la Guvern privind refacerea unor drumuri, insa Executivul a uitat sa aloce si banii. O ordonanta emisa de Ministerul Dezvoltarii condus la acea vreme de Liviu Dragnea a deschis punga cu promisiuni pentru refacerea unor drumuri, iar judetul Iasi s-a ales pe hartie cu proiecte nenumarate. Numai ca finantarile nu au mai venit, desi proiectele au fost facute si inaintate la nivel central. Unul din aceste obiective a fost si refacerea DJ 208I tronson Gura Badilitei – Crivesti – Vanatori pe o portiune de 9 kilometri. Desi necesarul lucrarii este de 14 milioane lei, Guvernul a virat doar 700.000 lei. Pentru ca lucrarea sa poata fi proiectata si scoasa la executie, drumarii au nevoie de toate fondurile, fapt pentru care au apelat la Consiliul Judetean. Iar alesii judetului vor discuta astazi aprobarea unui credit de angajament prin care autoritatea se obliga sa vireze restul de bani in cadrul proiectului. „Aveam nevoie de hotararea aceasta de Consiliu Judetean pentru a putea scoate la proiectare si executie drumul respectiv. Altfel nu ne puteam apuca de lucrari pentru ca beneficiam doar de suma alocata initial, insuficienta pentru nevoile solicitate”, a spus Daniel Minciuna, directorul Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi.
Comentarii
  • CUM SA NU-SI BATA JOC DE PROSTANACUL,NICHITA,EL UMBLA DUPA GAGICI SI TIGANUL OLTEAN DRAGNEA VREA SA-L ACAPAREZE PE NICHITA PENTRU INTERESELE LOR MAFIOTE DE LA NIVEL CENTRAL. ACOLO SUS,ROMANIA ESTE CONDUSA DE TIGANII OLTENI, SI IL MAI LASA SI PE NICHITA SA FURE CEVA CA SA AIBA MOLDOVA DE PARTEA LOR A CORUPTILOR DIN PSD SI GUVERNUL LOR DE OLTENI MINCIUNOSI. ASA NE TREBUIE MOLDOVENILOR DACA SUNTEM PROSTI …

  • moldovenii au stiut sa-l aleaga pe ilici si daca mai candida il votau pina isi dadea duhul chiar de ramineau fara izmene pe ei , le organiza nechita cite 4 revelioane pe an si totul era perfect. de asta au moldovenii autostrazi industrie cita vrei salarii mai mari decit restul tarii samd.

Adauga un comentariu