Eveniment-Social

Grigore Craciunescu isi negociaza un loc la PSD

Publicat: 15 aug. 2012
1

Fostul primar al municipiului Pascani, Grigore Craciunescu, este in stare de orice doar ca sa fie candidat la functia de deputat.
Potrivit unor surse demne de incredere, zilele trecute, presedintele Organizatiei PNL Pascani s-a deplasat la Iasi, la presedintele PSD Gheorghe Nichita, cu scopul de a-l convinge sa-i cedeze locul actualului deputat PSD, Neculai Ratoi. Interesant este faptul ca Grigore Craciunescu nu a mers de unul singur la discutii, ci cu presedintele PSD Pascani, senatorul Florin Constantinescu, asa cum afirma aceeasi sursa.

Mai mult, Craciunescu s-a aratat a fi dispus sa semneze adeziunea la PSD daca va fi inscris in listele partidului in locul lui Ratoi. Nu se cunoaste ce a promis Craciunescu la schimb pentru acceptarea sa in randul pesedeului. Dupa ce a fost sunat in repetate randuri, in cele din urma Grigore Craciunescu nu a vrut sa comenteze aceasta situatie, inchizand telefonul reporterului. Nici senatorul PSD, Florin Constantinescu, nu a raspuns apelurilor insistente ale reporterilor BUNå ZIUA IASI.
“Nu stiu nimic de aceasta discutie intre domnul Nichita si Craciunescu. Acum aud pentru prima data. Eu o sa ma interesez dar nu cred ca ar fi acceptat in PSD. Cine este Craciunescu ca sa fie numit candidat la functia de deputat din partea noastra? Dar cum spuneti si dumneavoastra, totul este posibil. Chiar am sa discut si cu domnul Nichita sa vad daca asa este. Daca a fost cu Constantinescu (presedintele PSD Pascani, viitor candidat la inca un mandat de senator – n.r.), atunci exista varianta sa nu mai fie numit candidat pentru senat la alegerile parlamentare. Dar nu se uita Nichita nici la Constantinescu si nici la Craciunescu. Constantinescu este la inceput in politica. Cine sa-l asculte pe el? Si daca ar fi asa cum se spune, ar trebui ca tot Biroul PSD sa fie de acord cu adeziunea lui Craciunescu, ca nu decide doar Constantinescu, chiar daca este presedinte. Eu am peste 20 de ani de PSD. Constantinescu cat are? Dar nu cred sa fi facut acest lucru. Chiar o sa ma interesez sa vad daca este asa. Eu stiu ca Grigore Craciunescu vrea acum multe, dupa ce nu a mai reusit sa fie primar, si tot cere de la PNL functii, dar nimeni nu-l baga in seama. A distrus un oras intreg cat a fost primar si acum cere functii”, a declarat telefonic deputatul PSD de Pascani Neculai Ratoi, singurul care a raspuns pe acest subiect la intrebarile ziaristilor.
De precizat faptul ca Grigore Craciunescu isi doreste enorm sa ajunga deputat la viitoarele alegeri paralmentare. Insa, liderii PNL l-au scos din carti lasandu-l doar presedinte de organizatie locala pana in toamna, cand vor avea loc noi alegeri. Din unele discutii purtate cu cativa membri PNL se pare ca actualul presedinte isi va termina mandatul in curand, pentru a se incepe o reorganizare a organizatiei locale. De mentionat ar mai fi faptul ca in perioada urmatoare ar urma sa aiba loc alte discutii intre Craciunescu si conducerea PSD Iasi.
Adauga un comentariu