National

Gorghiu si Blaga, reactie vehementa dupa DEMISIA ministrului Muncii

Publicat: 14 apr. 2016
1

Alina Gorghiu a calificat joi drept un gest ‘foarte sanatos’ demisia ministrului Muncii, Ana Costea.

„Este un gest foarte sanatos. Am criticat pozitionarea ministrului Muncii inca de alaltaieri, pentru ca mie nu mi se pare firesc ca, la presiunea sindicatelor, sa te transformi intr-un sindicalist, in loc sa-ti discuti toate pozitionarile Guvernului asa cum era firesc cu partenerii sociali, cu calm, cu liniste, cu solutii. Eu cred ca demisia survine din cauza faptului ca a pus un intreg Guvern intr-o postura care arata stangacie, lipsa de autoritate a prim-ministrului si care arata lipsa de solutii la nivel guvernamental. Foarte bine ca a facut-o”, a comentat Gorghiu.

La randul sau, Vasile Blaga a sustinut ca ministrul Muncii trebuia sa demisioneze deoarece a reusit sa nemultumeasca pe toata lumea.

„Spuneam de ieri ca ar trebui sa demisioneze. Erau pozitii foarte diferite ale domniei sale fata de cea a purtatorului de cuvant al Guvernului, care spunea lucruri normale, ca un drept castigat este un drept castigat si ca nu poti sa vii si sa tai din drepturile salariale ale unor categorii sociale. (…) A reusit sa nemultumeasca pe toata lumea”, a afirmat Blaga.

De asemenea, el a sustinut ca „ar mai trebui umblat la remanieri„.
Adauga un comentariu