National

Gorghiu: Schimbarea prefectilor e un inceput de depesedizare a administratiei

Publicat: 19 feb. 2016
1

Schimbarea prefectilor reprezinta un inceput de depesedizare a administratiei in Romania, a declarat vineri, la Suceava, copresedintele PNL Alina Gorghiu.

”Am interpretat schimbarea prefectilor de ieri ca pe un inceput de depesedizare a administratiei din Romania. Nu trebuie sa laud acest demers, nici nu vreau sa fiu altfel decat foarte precisa atunci cand spun ca depesedizarea a fost una din solicitarile pe care PNL a transmis-o acestui Guvern tehnocrat atunci cand i-a acordat votul de investitura in Parlamentul Romaniei”, a spus Gorghiu.

Citeste si Bataie de joc! Premierul Dacian Ciolos pune prefectul Iasului la presiunile liberalilor corupti? FOTO

In opinia liderului liberal, schimbarea prefectilor de joi nu este suficienta, ci doar un inceput, in conditiile in care exista in tara cazuri de notorietate de prefecti care ”tin sedintele de partid in sediul PSD, prefecti care cheama primarii PNL sa-i santajeze daca nu vin la PSD in diverse forme, prefecti care deja si-au anuntat informal candidatura pe lista PSDALDEUNPR la alegerile locale”.

”Cred ca acesti oameni care sunt incompatibili cu functia de prefect, care sunt de fapt trup si suflet cu carnetul de partid al PSD-ului, saboteaza interesul public si saboteaza Guvernul din interior, motiv pentru care sper sa vad cat mai repede o evaluare finala a acestui grup de inalti functionari publici si cred ca o analiza a intregii administratii trebuie facuta, pentru ca fiecare institutie din Romania, fiecare deconcentrat din Romania este populat cu oameni care nu fac altceva decat sa slujeasca interesul PSD”, a aratat Gorgiu.

Citeste si PNL vrea de urgenta la guvernare. Are probleme financiare mari. Sediul partidului din Piata Universitatii, scos la licitatie

Copresedintele PNL a spus ca ”va cere Guvernului sa nu se lase santajat de declaratiile pe care PSD, pe diverse voci, in diverse chei, le face public”.

”Azi santajeaza cu o motiune de cenzura, maine santajeaza cu o motiune simpla, poimaine santajeaza cu o remaniere, raspoimaine santajeaza cu ‘legea defaimarii’ si tot asa. Important este ca acest Guvern sa-si stie menirea, sa stie ca a venit si a fost votat cu un anume program de guvernare, ca are o agenda publica pe care trebuie sa o respecte si sa tina cont doar de interesul public si nu de santajul care a devenit obscen”, a spus Gorghiu.
Comentarii
  • O sa se termine depesedizarea si o sa inceapa marea penelizare. Fatuca asta nu stie sa lege doua idei si se da mare politiciana. Mai bine sta acasa si isi vede de sarcina.

  • Madam Gorghiu, pe cind incepeti si DEBASETIZAREA institutiilor statului de bisnitarii mafioti ai epocii de aur, actualii parteneri in de-a DREAPTA si DE-a STINGA, in JOCUL TRISAT,al trimbitatei DEMOCRATII, in care numai cei multi tineri, maturi si batrini, indura TEHNICA UMILINTEI si INGENUNCHIERII, fara locuri de munca, fara hrana, fara acces la sanatate, si posibilitatea de-a trai si achita APA, GUNOIUL, INTRETINEREA, IMPOZITUL, CIMITIRUL, lnca o cale pentru jucatorii POLITRUCI , de-a EXECUTA SILIT , in favoarea lor , munca generatiilor de muncitori ,fie ei profesori, medici, contabili, arhitecti, sau ARTISTI, sunteti demni cu totii , DE SOMERII Neamului, asta trebuie sa fie ACUZATIA pentru nerusinatele Prestatii … sa traiti ca noi, sa fiti platiti ca noi, iar dupa acest test umanitar, s-ar putea sa va dispara cinismul.

  • gogule , frumos comentariul tau despre jocurile democratiei de-a dreapta, si de-a stinga , numai la butoane sau pa linga cei care manevreaza bancomatul BASISTO-ROMAN.

Adauga un comentariu