Magazin

Google, somata sa stearga o imagine de pe harta. Ce au surprins satelitii – FOTO

Publicat: 20 nov. 2013
1
Google a anuntat ca va sterge o fotografie de pe Google Maps, dupa ce un barbat din statul american California a depus o plangere potrivit careia pe website apare o imagine cu fiul sau adolescent, impuscat mortal in 2009. Jose Barrera a precizat ca a gasit imaginea cu cadavrul fiului sau in urma cu o saptamana, pe Google Maps. 
„Cand ma uit la aceasta fotografie, este ca si cum s-ar fi intamplat ieri si imi trezeste multe amintiri”, a declarat Jose Barrera. 
„Gandurile noastre merg catre familia acestui tanar. Google nu a accelerat pana acum inlocuirea unei imagini de satelit, dar tinand cont de circumstante, vom face o exceptie in acest caz”, a precizat intr-un comunicat Brian McClendon, vicepresedinte Google Maps. Potrivit acestuia, inlocuirea fotografiei va dura aproximativ opt zile.
Kevin Barrera a fost impuscat mortal in 2009, cand avea 14 ani. Politistii au descoperit cadavrul baiatului langa linia de cale ferata din Richmond. In imaginile de pe Google Maps apare un politist, un grup de persoane si o masina a politiei in apropierea cadavrului. Ucigasul adolescentului nu a fost prins nici pana in prezent, potrivit jurnalul.ro. Adauga un comentariu