Sport

Gimnastele iesence au dominat cele doua competitii internationale de la Sala Polivalenta

Publicat: 19 sept. 2016
1

Cele doua evenimente internationale de gimnastica ritmica desfasurate la Iasi, la sfârsitul saptamânii trecute, „Iasi Trophy” la individual si „Memorialul Gineta Stoenescu” la ansambluri, au demonstrat, din nou, frumusetea si eleganta acestei discipline. Sportivele cu vârste între 5 si 18 ani din Odessa, Kiev, Chisinau si de la mai multe cluburi din România au încântat publicul si specialistii, oferind un spectacol atractiv si agreabil.

Juriul de arbitre au relevat talentul si stradaniile concurentelor, îmbinarea tehnicii, cu cromatica echipamentului si ritmul muzicii. La senioare, a câstigat Andreea Verdes de la CSS „Anghel Saligny”, la individual pe obiecte, demonstrând alaturi de coechipiera ei de Diana Pavel, ca Iasul are doua gimnaste de certa valoare la acest nivel. La fel si la categoria fetitelor nascute în anul 2004 (prejunioare), Laura Anitei a facut o demonstratie de virtuozitate, obtinând cinci medalii de aur din tot atâtea posibile. La categoria celor nascute în 2009, învingatoare a iesit tot o eleva a antrenorilor Catalina Radu si Constantin Radu, micuta Irina Dracsanu.
S-au clasat pe locul întâi la categoriile lor Denisa Stoian (2001-2003, CSM Ploiesti), Anastasiia Korotnianska (2008, Odessa), Eva Polonets  (2005, Odessa).

În întrecerea ansamblurilor „Memorialul Gineta Stoenescu” s-au remarcat gimnastele de la CSS „Anghel Saligny” Iasi la categoria mica gimnasta, CS Odessa (Ucraina) la categoria a IV-a fara obiect si LPS Baia Mare la categoria a IV-a cu minge. În aceasta saptamâna, între 23-24 septembrie, ieseanca Andreea Verdes va participa la Grand Prix 2016 de la Eilat (Israel), o alta competitie internationala foarte puternica în cadrul „Cupei Mondiale”.
Comentarii
  • Poate Crina nu Irina Dracsanu .Bravo Crina .Vei fi o mare sportiva . Vom mai auzi de tine .Si felicitari si antrenorilor care te pregatesc.

Adauga un comentariu