Sport

Gigi Becali si impresarii se cearta pe banii din vanzarea lui Latovlevici

Publicat: 08 ian. 2012
1

Dat ca sigur intr-un anumit moment, transferul lui Iasmin Latovlevici la Saint-Etienne tergiverseaza. Desi parea ca cele doua cluburi s-au înteles pentru suma de 1 milion de euro, fundasul stanga ar putea ramane si în retur la Steaua. Motivul este unul pur financiar. Gigi Becali îl acuza pe agentul fotbalistului, Florin Iacob, ca încearca sa încaseze un comision prea mare. „El o sa-si piarda licenta de impresar, îi vom face plangere la FRF! Vrea 100.000 de euro doar pentru ca s-a dus pana în Franta?! Pai, eu bag milioane în fotbal sa vina un gainar sa faca lucruri din astea?! Le-a spus francezilor ca fotbalistul costa 500.000 de euro ca sa ia el înca pe atat! E adevarat, el are o hartie ca l-am vinde pe Latovlevici pe jumatate de milion, dar e veche, e de opt luni. Daca ma mai enerveaza mult acest Iacob, fotbalistul nu mai pleaca nicaieri, ramane la noi, sa avem concurenta!”, a tunat Becali la GSP TV.

Iacob spune ca trecerea fundasului stanga în Franta este rezolvata în proportie de 90%: „Mai sunt numai cateva aspecte de pus la punct, nu sunt lucruri care sa puna în pericol transferul. Cred ca saptamana viitoare se vor parafa actele!”.

In schimb, plecarea lui Eric Bicfalvi de la Steaua nu mai este atat de probabila, desi clubul l-a anuntat ca nu doreste sa incaseze o suma de transfer, cedandu-l liber cu sase luni inainte de incheierea contractului. Pretentiile financiare ridicate pe care le are Eric Bicfalvi fac ca plecarea sa de la Steaua in aceasta iarna sa devina tot mai putin probabila. Recent, mijlocasul, care va implini 24 de ani peste o luna, a refuzat oferta pe care Adrian Porumboiu i-a facut-o. Desi castiga doar 2.700 de euro lunar la Steaua, Bicfalvi nu s-a multumit cu salariul de 12.000 de euro pe luna pe care i l-a oferit Porumboiu, la care se adaugau si alte bonusuri. Pe langa acest salariu, Bicfalvi a cerut, prin impresarul sau, inca 100.000 de euro la semnatura, iar Adrian Porumboiu a sistat negocierile. O alta varianta pe care Bicfalvi o are la dispozitie este Dinamo, dar e greu de crezut ca oficialii din Stefan cel Mare vor reusi sa-i satisfaca pretentiile.
Adauga un comentariu