Sport

Gigi Becali, mesaj BOMBA din puscarie: „Eu cred ca este mai bun…”

Publicat: 10 nov. 2014
1
Gigi Becali a transmis un mesaj din puscarie despre candidatul pe care il sustine in turul II la prezidentiale. Prin intermediul mamei sale, Becali redeschide problema religiei prezidentiabililor si transmite ca romanii trebuie sa voteze un crestin ortodox, informeaza Romania TV.
Gigi Becali a transmis prin intermediul mamei sale un mesaj din inchisoare. El le-a cerut romanilor sa nu voteze un candidat neortodox, un candidat strain.

Citeste si: „A murit Gigi Becali…”

„Merg (la vot n.r.), cum sa nu merg. Eu cred ca Ponta este mai bun. Este si roman de-al nostru, este si crestin ortodox. Are si preotul parere buna. Asa este normal. De ce sa ne conduca pe noi un strain, nu suntem noi in stare, nu avem noi destui baieti destepti. Conteaza si religia. E diferenta mare intre catolici si crestini-ortodocsi”, a spus mama lui Gigi Becali.
Sursa: obiectiv.info Comentarii
  • Ziarul asta face campanie pe fata tovarasului Ponta.Sigur are el un motiv serios.Ori toti ziaristii acestui ziar sunt ortodocsi care merg toata ziua la biserica si isi fac cruce pe langa orice troita si se duc cu panerasul plin de coliva in fiecare sambata si duminica la biserica,ori au creierele spalate caci nu stiu ce inseamna sa fii obiectiv.

Adauga un comentariu