National

Gigi Becali, ATAC DUR la adresa presedintelui Klaus Iohannis

Publicat: 20 oct. 2016
1

Omul de afaceri Gigi Becali l-a atacat dur pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a spus ca nu este bine sa mergem pe ”calea fanatismului religios” in ce priveste modificarea Constitutiei.

”El nu sprijina. Cine il baga pe el in seama daca sprijina sau nu, noi vorbim de un referendum care a luat semnaturi de la 3 milioane de romani si care s-a cerut la Curtea Constitutionala daca este constitutional sau nu ca sa trecem in Constitutie ce inseamna casatoria intre un barbat si o femeie. (…)

Noi acum il bagam in seama pe Iohannis sa vedem ce parere are. Noi nu suntem in comuniune cu el, minoritatea lui religioasa este 1% din Romania, iar noi suntem 90%. Noi nu il intrebam pe el ce facem noi in tara noastra. Ce facem noi, ce il intereseaza pe el ce facem noi cu Constitutia si legile noastre? Daca tu esti minoritate etnica si religioasa de ce candidezi in poporul asta, du-te la minoritatea ta!”, a spus Gigi Becali, finantatorul Stelei.

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, despre modificarea Constitutiei – pe tema definirii casatoriei ca uniunea dintre un barbat si o femeie – ca el este adeptul tolerantei si este gresita ”calea fanatismului religios”.
Comentarii
  • Fanaticii religioşi să-şi vadă de biserica lor şi să lase ţara asta să fie a tuturor, şi a ţiganilor şi a altor minorităţi şi să nu mai dea sfaturi de care nimeni nu are nevoie.Mai ales sfaturi de la puşcăriaşi chiar dacă ţara asta e şi a lor.

Adauga un comentariu