National

Ghita: Nu am facut un denunt despre Kovesi, ci despre ce am facut eu

Publicat: 27 sept. 2016
1

Deputatul Sebastian Ghita a precizat, marti seara la Romania TV, ca a facut un denunt la Parchetul General, dar nu despre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si nu despre plagiate, ci despre ce a facut el.

„Pentru ca tot am observat aceasta apetenta de a face denunturi dupa ani, mi-am luat si eu libertatea astazi, dupa aceasta decizie a Inaltei Curti, sa merg si sa spun ceva nu despre d-na Kovesi, nu despre plagiate, asa cum am vazut ca mi-a raspuns, ci despre ce am facut eu. M-am denuntat pe mine. Acelea-s niste fapte pe care le-am facut eu si pe care mi le asum. Citind atatea denunturi si autodenunturi ale atator cetateni care vin dupa 10 ani, dupa 7 ani, dupa 3 ani, si isi aduc aminte cu acuratete tot felul de lucruri, am invatat cum se face un denunt si am facut-o astazi. Si n-am vorbit despre un alt om sau despre un alt cetatean, pentru ca nu cred ca e un lucru care ne face bine noua ca societate, am vorbit despre mine”, a declarat Sebastian Ghita.

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat marti la sediul Parchetului General, sustinand ca depune un autodenunt in care arata ca el si mai multi demnitari ai statului roman au falsificat si masluit raportul tehnic de expertiza prin care s-a stabilit ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu a plagiat in teza de doctorat.
Adauga un comentariu