Magazin

Ghinion sau noroc? Un tanar a supravietuit dupa trei atentate teroriste: Boston, Paris si Bruxelles

Publicat: 23 mart. 2016
1
Un student american in varsta de 19 ani, ranit ieri in atentatul terorist din Bruxelles, poate fi considerat fie cel mai norocos, fie cel mai ghinionist om din lume, dupa ce s-a aflat ca incidentul din Belgia este al treilea de acest gen caruia ii supravietuieste. Se pare ca Mason Wells a supravietuit si atacului ISIS din Boston, comis in timpul maratonului, cat si atacului din Paris.
Mason Wells se afla pe aeroportul Zaventem, acesta suferind o ruptura de tendon si cateva rani produse de bucati de metal aruncate de suflul exploziei. Tanarul mormon se afla in Belgia, in calitate de misionar, acesta deplasandu-se la aeroport pentru a-i conduce catre cursa spre SUA pe mai multi membri ai bisericii sale.
„Din pacate, in societatea noastra, este a treia oara cand avem legatura cu un atac cu bomba. Traim intr-o lume periculoasa, unde nu toti sunt iubitori si buni. Mason ne-a asigurat mereu ca este in siguranta si este precaut. I-am spus mereu sa fie atent in primul rand la ce se intampla in jurul lui, mai ales cand calatoreste”, a spus mama baiatului. In ciuda ranilor suferite in atentatul de ieri, parintii se tem mai mult ca tanarul nu-si va putea urma visul de a intra in Marina SUA.Adauga un comentariu