National

Ghici ce iti aduce centrala termica? TAXA de poluare!

Publicat: 26 aug. 2014
1
Ai centrala termica de apartament acasa? Ei bine, pregateste-te sa platesti taxe. De ce? Guvernul vrea sa instaureze o taxa pentru poluare, la cererea Ministerului Mediului.
Victor Ponta si ministrul Mediului, Attila Korodi, au declarat ca aceasta taxa este impusa de Uniunea Europeana. Ei au mai spus ca in momentul de fata sunt in negocieri cu Comisia Europeana pentru a stabili modalitatea de aplicare a acestei taxe, dar si cuantumul ei.
Din primele informatii se pare ca aceasta va fi diferentiata in functie de tipul centralei, dar si de noxele pe care aceasta le emite.

Citeste si:Cine este mincinosul in scandalul gunoiului de la Baltati?

 Comentarii
 • Guvernul, sa caute alte solutii, nu taxe noi, care nu isi au rostul.Centralele au fost puse cu sacrificii ca nu se mai pute indura furtul pe incalzire centralizata, programul impus la caldura si apa calda, si apoi plateai triplu. Sa faca bine guvernul sa explice la UE situatia adevarata si sa nu impovareze populatia pt. ca sa dea bine la altii.Asa va fi bine si pt. guvern si pentru noi. Multumesc

 • Este o mare idiotenie.

  Eu m-am debransat de la radet anul asta din 2 motive:

  1. Inghetam ca un rahat iarna de iarna ca dadeau drumul la caldura tarziu si faceam sauna ca aveam 15 grade afara, dar avem caldura maxim.
  2. Voiam sa fac dus si stateam ca prostul 15 minute sa vina apa calda . Plateam ca fraierul apa calda si primeam rece.
  Si asta in capitala. De ce sa achit taxa de poluare ? Sunt orase mici unde regiile au dat faliment si oamenii au avut de ales sa isi puna centrala sau sa inghete bocan.Ce vina avem noi ca radet sau alte regii nu livreaza servicii corespunzatoare ? Si am uitat sa mentionez 6-8 mil la intretinere din Noiembrie si pana in februarie
  O idiotenie cu taxa asta. Sa puna si o taxa cand merg la toaleta si poluez baia ( Ma scuzati, dar sunt pusi pe taxe si cam atat ). Plagiatorului tot la taxe ii este gandul.

Adauga un comentariu