National

Gheorghe Stefan, pregatit sa faca denunturi. Sunt vizate persoane importante

Publicat: 20 feb. 2015
1

Avocatii au cerut pentru Gheorghe Stefan Pinalti” schimbarea starii de arest preventiv in arest la domiciliu sau eliberare sub control judiciar. Argumentul invocat sunt bolile de care sufera primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt.

Gheorghe Stefan nu a recunoscut acuzatiile care i se aduc in Dosarul Microsoft, dar avocatul sau, Pavel Abraham, a spus ca acesta se pregateste sa faca unele denunturi, referitoare la importanti oameni politici. „Ma voi intalni cu dansul din nou si voi stabili daca exista probe. Daca sunt probe, sa fie siguri cei care ma cunosc, indiferent pe cine vor viza, le voi prezenta autoritatilor”, a declarat Pavel Abraham.

In ceea ce priveste starea lui Gheorghe Stefan, avocatul Abraham o apreciaza ca fiind deplorabila, acesta fiind si motivul pentru care s-a cerut schimbarea incadrarii, in arest la domiciliu sau eliberare sub control judiciar. „Domnul Gheorghe Stefan e intr-o stare deplorabila. Are un inceput de leucemie, a facut un preinfarct la arest, are un adenom de prostata, a suferit o interventie pe coloana. Este un complex de boli, care creeaza o situatie deosebita. Nici nu mai putea vorbi. In ultimul moment mi-a delegat mie cuvantul”, a mai spus Pavel Abraham.

In cazul cererii lui Gheorghe Stefan de schimbare a regimului de arest magistratii ar urma sa ia luni o decizie.




Comentarii
Adauga un comentariu