National

Gheorghe Stefan „Pinalti” divorteaza dupa 35 de ani de casnicie

Publicat: 27 iun. 2015
1

Gheorghe Stefan Pinalti” a decis sa divorteze, dupa 35 de ani de casnicie. Fostul primar al orasului Piatra Neamt a scapat recent din arestul preventiv.

Conform B1TV, fostul primar a intentat divortul la Judecatoria Piatra Neamt, el urmand sa se pronunte cu acordul partilor, dar dupa ce sotii se vor prezenta la mediator, conform Codului Civil.

Dupa divort, Gheorghe Stefan va trebui sa imparta cu sotia sa bunurile dobandite in timpul casatoriei, printre acestea numarandu-se 3 terenuri, un apartament, o casa, tablouri si bijuterii, in conditiile in care DNA i-a pus sechestru pe o mare parte din avere.

In octombrie 2014 Gheorghe Stefan a fost arestat preventiv in dosarul Microsoft, dupa care a fost pus in arest la domiciliu si apoi sub control judiciar.

El mai este urmarit penal intr-un dosar alaturi de Laura Georgescu, sefa CNA.

De asemenea, este cercetat intr-un alt dosar, in care este acuzat ca a primit mita.
Comentarii
  • ASTA L INVATAT ASTIA DE LA D.N.A.CA SA MAI RAMANA CU CEVA AVERE CA NU A FURAT DESTUL FICASA TRAESTE DE PE BANII FURATI DIN ROMANIA IN FRANTA …….HHHOOO NESIMTIILOR …SE STIA CA FURA ….DAR ACEST ESCROC CARE II ESTE LENE SA SI VB NU SE MAI OPREA ……SCARNAVII ORDINARE…AFARA DIN TARA …ESCROCI ORDINAR

    1

  • PUTE URITTTTTTTTTTT””CREZI CA OAMENII SUNT PROSTI?DRAGA DLE PINALTI FII SINCER SI NU TE DA DUPA „”CIRES”” VREI SA RAMAII SI CU CRUCEA IN SIN SI>>>>>STII F BINE CE ZIC.DACA POTI FRAIERI JUDECATORII FF BINE >SUBCCESSSSSSSSSSSSSSS!!!

Adauga un comentariu