Eveniment-Social

Gheorghe Nichita, trimis la lopata – AUDIO

Publicat: 13 oct. 2010
1

Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi, a fost trimis la munca de jos de conducerea Consiliului Judetean Iasi. Dupa ce, saptamana trecuta, Nichita a spus ca va amenda autoritatea judeteana pentru mizeria lasata pe un teren din Copou, sefii Consiliului Judetean au replicat si ei.

Asculta stirea

„Ii multumim primarului Gheorghe Nichita pentru ca ne-a adus la cunostinta despre terenul din zona Codrescu, care trebuia curatat. Problema s-a rezolvat in cateva zile. Daca la fel s-ar rezolva si problemele municipiului Iasi, am putea sa-i fim recunoscatori domnului primar”, au sustinut sefii din Casa Patrata, prin vocea purtatorului de cuvant, Sebastian Tataru. Primarul a sustinut ca va amenda Consiliul Judetean pentru mizeria lasata pe un teren din Copou, dar si Prefectura Iasi, pentru ca nu a reparat esplanada din fata Casei Patrate.
Comentarii
  • Asa o fi ? Gigi nu e in stare sa faca niste locuri de parcare , cate WC se afla in acest oras ? in afara de ala din copou si e ditamai orasul Universitar. Sfatuiesc toti cetatenii care vin in Iasi si ou nevoie de o toaleta sa vina si sa se c…ce si sa se pi…se in Primaria lui nichita. Dar el are o treaba cu CJ.Razbunator si incompetent totodata. Bravo gigi esti tare.

Adauga un comentariu