Eveniment-Social

Gheorghe Nichita la PD-L? Acesta s-a intalnit in secret cu Flutur

Publicat: 04 aug. 2011
1

La sfarsitul saptamanii trecute, primarul Gheorghe Nichita a participat la o intalnire de taina cu liderul regional al PD-L, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur. Cel putin asta sustin surse din interiorul organizatiei PD-L Suceava. Potrivit acelorasi surse, intalnirea a avut loc la pensiunea Sofia, din localitatea Sucevita, unde Nichita a ajuns la volanul unui Mercedes GL negru.
Nichita nu a discutat doar cu Gheorghe Flutur, ci si cu un apropiat al acestuia, primarul orasului Radauti, Aurel Olarean. Discutiile au durat ore in sir, dar nici unul dintre protagoniosti nu vrea sa spuna care au fost temele abordate sau daca au fost purtate negocieri cu privire la o eventuala trecere a primarului de Iasi la PD-L.
Primarul de Radauti sustine ca nu a participat la aceasta intalnire, dar nu neaga ca seful sau de partid s-ar fi intalnit cu Nichita. „N-am participat la acea intalnire. Nu stiu… nu stiu”, a spus Aurelian Olarean, primarul pedelist de Radauti.
Comentarii
  • Mai Doru, am impresia,dar mai mult sigur, ca tu esti un pupincurist de-a lui Nichita .De ce nu i-a adunat Nichita pe toti cei din moldova la IASI?De ce s-a dus in secret la Suciava?,nu mai tine,gata ii s-a sfarsit drumurile.Oameni din PSD la sunat pe Ponta si a spus ,ca aflat si el despre acest drum la Suciava a lui Nichita,dar nu stie ce a discutat.Dar,daca se confirma ca Nichita vrea sa plece la PD-l,il va da imediat afara din PSD.Si asa Ponta se gandeste sa numeasca alt candidat pentru primaria IASI,deoarece Nichita nu mai are sanse sa fie ales.Asa dl.Nichita fati bagajul si muta-te la Suciava,sau la Dorohoi.

Adauga un comentariu