Actualitate

Gheorghe Nichita il felicita pe Mihai Chirica: „Sta mai bine in sondaje ca mine”

Publicat: 02 oct. 2015
1

In cadrul conferintei de presa pe care o sustine la PSD, fostul primar al Iasului Gheorghe Nichita a anuntat ca nu va participa la conferinta judeteana de maine si ca il felicita pe Mihai Chirica pentru ca sta mult mai bine in sondaje ca el. „Il felicit pe Mihai Chirica pentru ca a crescut foarte mult in ultima perioada si sta mai bine in sondaje ca mine”, a precizat fostul lider al PSD, Gheorghe Nichita.

Vezi si EXCLUSIV! Intalnire de taina la PSD! Gheorghe Nichita i-a bagat in sedinta pe Lupu si Popescu

In schimb cand a fost intrebat de reporterii Buna Ziua Iasi despre spaga de 500.000 de euro pe care a primit-o prin intermediul deputatului Constantin Adascalitei de la firma MAZ din Belarus, care a furnizat 50 de autobuze in municipiul Iasi, Nichita a turbat si a refuzat sa comenteze. Ar trebui ca institutiile statului sa cerceteze contractul dintre Primaria Municipiului Iasi si firma MAZ.

In cadrul conferintei Nichita si-a facut istoricul de primar si lider al PSD, el incercand sa induca ideea ca fara el Iasul este un oras mort. Nichita a cautat sa rascoleasca toate „succesele” pe care le-a repurtat de cand a ajuns la primarie si de cand a preluat puterea in PSD Iasi. Nichita a deturnat insa atentia de la scandalul in urma caruia a fost suspendat din functia de primar si  a ramas fara sefia PSD. A recunoscut, totusi, ca Mihai Chirica este mai bun decat el in momentul de fata si ca acesta merita sa fie primarul Iasului.

Vom reveni cu detalii
Comentarii
  • De ce politistii locali care au urmarit oameni pentru NECHITA , CARE au batut oameni si au rupt afisele la alegeri : Buhusel, popic ,felixut, diaconiuc, baculet , mitonica, grosuliuc si altii de ce nu sunt la PUSCARIE. Politia Locala este [plina de infractori si nimeni nu face nimic….. DE exemplu politistii locali care au luat si iau spaga de la piete si de la constructiii … NOI STIM SI VOM ZICE MAI DEPARTE ….. CURATENIA DE TOAMANA CU TOT CU NECHITA…. AHOOO! AHOOO!AHOOO!

  • NICI UN PSD NU MERITA SA MAI FIE PRIMARUL IASULUI,UN ORAS UNIVERSITAR,PLIN DE INTELECTUALI.VOI SUNTETI LEPRE SECURISTE SI FII SECURISTILOR CEAUSISTI. VOI ATI DISTRUS IASUL,NENOROCITILOR, FURIND SI MIMNTIND CU MARE NESIMTIRE. VOI NU AVETI NICI UN FEL DE EDUCATIE SUNTETI CRESCUTI DE LEPRELE SECURISTE ALE COMUNIMULUI. VOI MERITATI CU TOTII ,TINERI ,BATRINI SA PUTREZITI IN PUSCARII. TINERETUL PSD SUNT FII SI NEPOZII ACESTOR CORUPTI,HOTI SI MAFIOTI,IESENII TREBUIE SA SE TREZEASCA SA NU MAI CREADA IN MINCIUNILE VOASTRE, POPOR DE SECURISTI NU MAI INDOBITOCITII , SARACI ,NEVOIASII SUNT USOR DE CONDUS,DE PACALIT,ASA V-ATI FACUT AVERILE

Adauga un comentariu