Actualitate

Gheorghe Nichita este disperat: si-a trimis argatii sa faca scandal la Bucuresti

Publicat: 08 sept. 2015
1
Decizia luata ieri de Biroul Permanent National al PSD, de a-l schimba din functia de presedinte al organizatiei judetene pe Gheorghe Nichita l-a scos din sarite pe fostul primar al Iasului. Disperat ca a fost tradat chiar de fostul lui prieten, Liviu Dragnea, Nichita si-a convocat apropiatii din PSD, i-a urcat in avionul de dimineata si i-a trimis spre Capitala, pentru a face presiuni la PSD sa-l repuna in functie. Dimineata, Gheorghe Nichita si cu Dan Carlan s-au prezentat la Aeroportul Iasi, pentru a le da ultimele indicatii lui Victorel Lupu, liderul interimar PSD, lui Cristian Stanciu, seful grupului consilierilor judeteni PSD, Mihaelei Ivancia, seful TSD, lui Ionut Campeanu si directorul DRDP, dar si lui Ovidiu Mugurel Laicu. Este revoltator faptul ca prefectul Dan Carlan, cel care ar trebui sa fie apolitic, se implica pe fata in activitati de partid, fapta care ar trebui sa atraga dupa sine schimbarea lui functie.
Toti acestia vor incerca sa-l convinga pe Liviu Dragnea sa-l repuna in functie pe Nichita, cercetat penal pentru abuz in serviciu, pentru ca a folosit Politia locala pentru a-si urmari amanta, pe Adina Samson. Fostul primar al Iasului se baza pe faptul ca a facut multi bani impreuna cu Liviu Dragnea in ultimii ani, mai ales la intocmirea listelor pentru alegerile europarlamentare. Atunci, cu acordul lui Liviu Dragnea, Nichita a vandut pe sume uriase locurile eligibile la scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor din Romania, dezvaluire facuta de reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI, inca de pe data de 21 august. 
Disperarea lui Gheorghe Nichita are la baza un calcul extrem de rece: daca va pierde sefia PSD Iasi, atunci nu va mai avea niciun control in stabilirea listelor pentru alegerile locale si parlamentare de anul viitor si nici nu mai poate intra in cursa pentru Primaria Iasi. Ori fara aceste „butoane”, Gheorghe Nichita nu mai poate incasa sumele uriase de bani, pe care le-a incasat in ultimii ani. In plus, in baza unor negocieri secrete cu fostul sef al Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei, fostul primar a tinut in functie mai multi directori liberali de deconcentrate, in dauna pesedistilor care au muncit in ultimii ani in campanie. Ori daca nu ar mai fi sef la PSD, nu ar mai putea face cartile in desemnarea sefilor de deconcentrate. Vom reveni!Comentarii
 • O nedumeririe ! Pe banii cui ? Sper sa se incheie circul asta, ar cam ajunge. Respect fata de cetatenii Iasului nu cer, ca ar fi in zadar ! Consider ca , daca ar fi avut respect pentru persoana sa, ar fi avut si pentru locuitorii Iasului! Sa auzim de bine si sa speram ca va veni o zi cind institutiile statului chiar vor functiona independent! Poate atunci nu vor mai pleca din tara oamenii de valoare, vor face pentru tara in care s-au nascut ceea ce fac pentru altii, unde sunt foarte apreciati dealtfel!

  • Daca vei citi enuntul te vei dumiri ca nimeni nu a spus ca a plecat la Bucuresti Prefectul.
   Deci chestia cu minciuna ,cade.
   Oricum este cel mai slab prefect pe care l-a avut Iasiul.

  • Doar ptr intilniri cu ministri ? Si ministrii ce zic ?
   Scuzati. Credeam ca e la Prefectura ptr rezolvarea problemelor cetatenilor si ale judetului.

 • Laicu de la drumuri era astăzi la 11 la USA lui Dragnea. Cine știe ce golanii sunt in spate. Ce pana lui Hector sa caute Laicu la Dragnea ??!!!

Adauga un comentariu