National

Gheorghe Ialomitianu, fost ministru al Finantelor din partea PDL, actual deputat PNL, declaratie HALUCINANTA despre Denise Rifai

Publicat: 10 oct. 2016
1

Gheorghe Ialomitianu, fost ministru al Finantelor din partea PDL, actual deputat PNL se pregateste pentru un nou mandat, dar pentru asta are nevoie de un loc sigur pe listele partidului.

Invitat la o emisiune a RFI, Ialomitianu a spus ca Alina Gorghiu da dovada de multa maturitate politica, deschizand usa catre oameni valorosi si a dat-o exemplu pe Denise Rifai despre care considera ca „poate contribui la un program valoros din punct de vedere economic si financiar pentru Romania”.

Iata mai jos declaratiile fostului ministru al Finantelor:

„Toate partidele isi doresc oameni de valoare din jurnalism, din presa, din societatea civila. Eu cred ca doamna Gorghiu da dovada de maturitate in functia de presedinte, deschizand usile partidului pentru oameni valorosi, in comparatie cu PSD si ALDE, care vor sa deschida usile partidului, sa primeasca oameni cu probleme juridice”.

A existat in prealabil o discutie in partid? „Stiti ca tot timpul am avut discutii in partid sa deschidem usa partidului pentru oameni valorosi, pentru oameni care sunt apreciati de cetateni, ca toti cei care voteaza PNL-ul sa vada ca vrem sa reinnoim partidul, avem o deschidere, avem ca interes central cetateanul, care trebuie sa vada in PNL alternativa la guvernare”, spune deputatul.

Prin ce s-au remarcat cele doua jurnaliste? „Pe Denise Rifai eu o cunosc foarte bine, ca am fost la multe emisiuni, este foarte bine pregatita profesional, cunoaste viata economica din Romania, din intrebarile pe care mi le-a pus la emisiunile la care am participat mi-am dat seama ca poate contribui la un program valoros din punct de vedere economic si financiar pentru Romania. Este o persoana foarte bine pregatita profesional si daca ar face pasul acesta, ar ajuta foarte mult PNL-ul, dar si pe cetatenii romani. Sigur, e decizia dansei. Cealalta colega de la Antena, nu am fost la nici o emisiune, dar o vad ca este o persoana echilibrata, face emisiuni foarte bune in interesul cetateanului”, afirma Gheorghe Ialomitianu la RFI.

Cum a aratat Denise Rifai competenta in domeniul economiei in emisiunile de la Realitatea Tv, ramane inca o adevarata dilema. Ea poate fi potrivita pentru alte portofolii, de exemplu, cele tangentiale cu comunicarea, tinand cont de experienta ei in domeniul televiziunii. Strategia liberalilor de a insista sa o asocieze pe Denise Rifai cu domeniul complicat al economiei este, insa sortita esecului.
Adauga un comentariu