Curiozitati

Gheorghe Dinca, marturii socante, in timpul expertizei psihiatrice! Medicii care l-au examinat sunt socati

Publicat: 08 oct. 2019
9

Gheorghe Dinca a fost adus, marti, cu o duba de la Penitenciarul Jilava la Institutul National de Medicina Legala (INML) “Mina Minovici”, unde urmeaza sa fie expertizat psihiatric de catre o comisie de specialitate.

De o saptamana, Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, s-a aflat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru mai multe proceduri in ancheta.

El a fost transferat pe 1 octombrie, din Arestul Central, in Spitalul Penitenciar Jilava, „pentru efectuarea unor masuri procedurale dispuse in cazul anchetei penale”, a anuntat, la acea vreme, Politia Romana.

In ce le priveste pe cele doua victime, suspectul a sustinut ca le-a omorat si a mentionat ca s-ar fi inteles cu ele sa intretina relatii sexuale contracost. Vizavi de Luiza, barbatul a spus ca, desi s-ar fi inteles cu el sa faca sex, fata ar fi ras de el pe motiv ca este gras si batran. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea a murit pe loc.

In ce priveste vazul Alexandrei, Dinca a povestit ca, dupa ce s-a inteles cu ea sa faca sex pentru suma de 50 de lei, a dus-o acasa, unde a legat-o cu o sfoara ca sa nu fuga. Acum, suspectul regreta faptul ca, sustine el, i-ar fi lasat “sfoara prea lunga”. Asa ar fi putut victima sa ajunga la un telefon si sa sune la 112. La un moment dat, Dinca, ar fi intrat la ea, iar fata l-ar fi anuntat ca “pleaca acasa”. Refuzurile ei repetate l-a fi infierbantat, iar la un moment dat, ar fi lovit-o cu pumnul, in mod fatal, ca si in cazul Luizei.

Regreta ca a fost prins

Dinca a mentionat ca ambele crime s-ar fi produs in dormitor si nu in asa-zisa camera a ororilor, pe care, spune el, o folosea doar pentru reparatiile auto. Se pare ca la prima vedere, medicii au concluzionat ca lui Dinca i se pare firesc sa omoare un om si ca singurul sau regret este faptul ca a fost prins.

Semnele de pe fruntea criminalului din Caracal ridica… semne de intrebare

Dupa cum se poate observa in cele mai recente imagini, Gheorghe Dinca are doua semne clare pe frunte, ca si cum ar fi fost lovit sau ca si cum ar fi cazut. Aceste semne nu au existat in fotografiile initiale, fotografii facute in momentul arestarii sau imediat dupa. Fireste, semnele de intrebare nu pot fi neglijate, insa deocamdata nu se cunosc motivele care au dus la aparitia acestor semne ”suspecte”. Dupa arestare, Gheorghe Dinca i-a acuzat pe politisti ca l-ar fi lovit, cerand sa fie si consultat de medici, numai ca – atunci – cele doua semne de pe fruntea criminalului nu existau. ”Strans cu usa” pentru a marturisi intreaga activitate criminala? O cazatura suspecta despre care nu s-a vorbit pana acum? Misterul persista…
Adauga un comentariu