Mozaic muzical

Gestul facut de Antonia in memoria Alexandrei Macesanu, tanara din Caracal rapita si ucisa de Gheorghe Dinca

Publicat: 29 iul. 2019
3

Antonia a facut un gest frumos in memoria Alexandrei Macesanu, tanara din Caracal care a fost rapita si ucisa cu bestialitate.

Antonia a facut un gest solidar fata de Alexandra Macesanu, tanara din Caracal care a fost ucisa cu bestialitate de catre Gheorghe Dinca.

Pe poza emotionanta postata de cunoscuta cantareata, aceasta a scris doua mesaje clare: “#EuSuntAlexandra” si “Stop incompetentei”. Vedeta a mai urcat pe Instastory si o imagine cu femei intinse in fata Ministerului de Interne, care au participat la protestul simbolic care a avut loc ieri.

Voltaj a dedicat o melodie

Solistul cunoscutei formatii a declarat: “Vrem sa cantam aceasta piesa in memoria Alexandrei, de doar 15 ani, care nu mai departe de ieri dimineata (n.r: vineri) si-a pierdut viata asteptand ca autoritatile statului in care ea avea mare incredere sa intervina. Stiti foarte bine ca a durat 19 ore. A fost prea tarziu. Acelasi stat care, poate, printr-o educatie mai performanta putea sa impiedice deplasarea ei pe timpul vacantei ca sa faca mediatii, acelasi stat care poate putea sa ii ofere un transport public normal de la sat la oras, fara sa fie nevoita sa faca autostopul si, in principal, acelasi stat care nu a fost in stare sa intervina in timp util pentru salvarea ei”.
Adauga un comentariu