National

Gestul EXTREM al unui barbat care s-a SATURAT de tantari. Este CERCETAT PENAL

Publicat: 16 iun. 2015
1
Un barbat din Drobeta Turnu Severin, deranjat de tantarii din copacii din fata blocului, a pus mana pe un bomfaier si a taiat toti arborii, intr-una din nopti. Acum, el este cercetat penal si trebuie sa plateasca pagube de cateva mii de lei. Omul locuieste la etajul doi si s-a gandit sa puna arborii din fata blocului la pamant deoarece atrageau tantarii care ulterior ii intrau in casa. In miez de noapte, a taiat toti platanii. „Un echipaj de Ordine publica, patruland in zona a descoperit acesti doi copaci taiati. In urma cercetarilor efectuate in cursul zilei de astazi a reiesit faptul ca acestia au fost taiati de un locatar. Acesta a motivat ca il deranjeaza tantarii care se puneau in copaci si de asta i-a taiat”, a explicat seful Politiei Locale Drobeta Turnu Severin.
Plantarea unui singur platan a costat 80 de euro, la care s-au adaugat costurile de intretinere. „Oamenii ar trebui sa stie ca orice distrugere a unui bun de pe domeniul public este infractiune si se sanctioneaza conform noului Cod Penal si chiar cu inchisoare si cu amenda. Aici vorbim despre un prejudiciu de circa trei mii de lei”, a spus si Constantin Gherghe, primarul din Drobeta Turnu Severin. Barbatul va fi cercetat penal pentru distrugere si e acum bun de plata, pentru ca reprezentantii primariei vor sa-l puna sa achite ce a distrus.



Comentarii
  • A taiat TOTI…amandoi platanii.
    Chirica si cu Nichita cati copaci au pe caciula? Inclusiv Ciricul !
    Ia sa-i puna la plata, dar DIN BANII LOR!!!
    Oricum a inceput masacrarea teilor din oras de catre ciorile conlocuitoare, fara ca politia comunitara, maidanezo-boschetara sa bage de seama.

Adauga un comentariu