Actualitate

Gest scandalos al directorului Marius Bodea. Pasagerii Aeroportului Iasi s-au vazut calcati in picioare – FOTO

Publicat: 18 ian. 2016

@ Directorul Aeroportului Iasi, liberalul Marius Bodea, a ajuns din nou in colimatorul pasagerilor @ Liberalul pare preocupat mai mult de alegerile din vara, decat de administrarea aeroportului si lasa oamenii cu ochii in soare cand i se cer explicatii @ Ultima decizie luata de Bodea a scandalizat mai multi pasageri, care s-au trezit lasati in poarta noului terminal

Situatie socanta intr-o institutie ieseana. La Aeroportul International Iasi, sefii institutiei au ajuns sa se comporte ca la ei acasa. Se vede ca directorul liberal Marius Bodea este din ce in ce mai preocupat de campania electorala pentru primarie si mai putin de pasagerii care tranziteaza aerogara. Altfel nu se explica ultimul gest pe care l-a facut si care a starnit rumoare si nemultumiri printre iesenii ce au ajuns recent la aeroport. Bodea a dispus montarea unor bariere in dreptul noului terminal T3, pe ambele sensuri, de intrare si iesire. Prin aceste bariere a fost impiedicat accesul masinilor in fata terminalului. Unii pasageri s-au declarat insa total nemultumiti de actiunea lui Bodea si i-au cerut acestuia explicatii. Bineinteles ca seful aeroportului nici macar nu a catadicsit sa raspunda solicitarilor oamenilor.

Citeste si: Inca un scandal zguduie din temelii Aeroportul Iasi. Cand demisioneaza Marius Bodea?- FOTO

„Mi-am dus martea trecuta baiatul la aeroport, pentru ca trebuia sa prinda o cursa si culmea, cand sa intru cu masina, pentru ca avea foarte multe bagaje, m-am trezit ca nu mi se permite accesul langa terminal. Cand i-am intrebat pe cei de la paza, mi s-a spus ca Bodea asta si una de la securitate au dispus acest lucru. Ca nu mai dau voie la masini si ca putem foarte bine sa caram ce avem si din parcare. Au pus bine mersi doua bariere rosii si gata, s-au spalat pe maini”, a aratat Ciprian. Acesta a povestit si un episod in care au fost implicati si alti pasageri.

„Am vazut cum o doamna avea multe bagaje si era insotita de o femeie mai in varsta, ce abia se deplasa. Pai e normal sa-i lasi pe oameni sa mearga cu atatea lucruri dupa ei in conditiile alea? Cand sa ceri explicatii, ei fug din calea ta si arunca vina unul la celalalt. Sa aiba curajul sa iasa in public si sa spuna de ce au decis acest lucru? Atata am cerut, nu cred ca e asa de greu”, a mai spus ieseanul. Nu este pentru prima data cand se intampla asa ceva la aeroportul administrat de Bodea. La inceputul lunii, zeci de oameni au fost obligati sa stea in ger vreme de cateva zeci de minute, ca sa poata achita o simpla taxa. Iesenii care au venit cu autoturismele la aerogara s-au trezit cu masinile blocate, pentru ca nu aveau cum sa achite taxa de parcare in zona. Aparatele s-au defectat instant, iar oamenii nu mai aveau cum sa intre sau sa iasa din incinta aerogarii. Si nici atunci nu au primit explicatii din partea celor de la aeroport.
Comentarii
    • Unde ati vazut voi in lume interdictia de a opri in fata terminalului pentru a lasa un pasager? Nici la NY nu am vazut asa ceva! Cei ce stau un minut sa isi lase rudele venita la aeroport au voie, cei ce stau mai mult tre sa mearga in parcare, simplu si la obiect. Problema cred ca e a unor nesimtiti care isi lasau aici masinile cu orele si blocau circulatia!

  • Sa blochezi un drum public nu iti trebuie nici o autorizatie de la politie daca esti seful aeroprtului si ai mult tupeu si lipsa de bun simt !

  • Nu am nici o treaba cu pardidele politice, nu vreau sa sustin pe nimeni, dar cred totusi ca redactorii ziarului BZI sunt batuti in cap, serios acuma scriu niste articole de rahat!

Adauga un comentariu