Magazin

GEST IMPRESIONANT facut de Romanita la patru luni de la disparitia pilotului ADRIAN IOVAN

Publicat: 25 mai 2014
1
Au avut diverse conflicte in urma cu cativa ani, insa, dupa moartea lui Adrian Iovan, fosta sa sotie, Romanita, a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a cinsti numele acestuia. In curand, creatoarea va boteza un baietel care va purta numele pilotului.
Au trecut patru luni de la moartea lui Adrian Iovan, insa prietenii si membrii familiei nu s-au obisnuit nici acum cu ideea ca nu il vor mai revedea niciodata pe pilot, scrie cancan.ro. Cele mai socante gesturi au fost facute chiar de fosta sotie a acestuia, Romanita Iovan. De cand Iovan a decedat, creatoarea de moda a tinut mortis ca toate datinile crestinesti sa fie respectate, ea fiind cea care i-a facut parastas pilotului.
Ba mai mult, Romanita a mers si in munti, acolo unde a murit pilotul, si l-a comemorat pe fostul sau sot, alaturi de zeci de persoane. Reactia ei este cu atat mai ciudata cu cat, pe vremea cand formau un cuplu, Romania si Adrian aveau diverse certuri, ba creatoarea de moda a fost si surprinsa sarutandu-se cu un alt barba. 
„Nimeni nu s-a asteptat ca ea sa sufere atat de mult, A facut tot ceea ce a putut pentru ca Adi sa aiba o inmormantare demna. Romanita s-a luptat atunci cu statul, cu legile, cu sistemul birocratic. A avut grija si de fiul ei cu Iovan si a facut in asa fel incat baiatul sa nu sufere foarte tare si sa si-l aminteasca pe tatal sau ca pe un adevarat erou. Am auzit de curand ca urmeaza sa boteze un baitel si ca a ales ca el sa poarte numele de Adrian. Un alt gest frumos, care i-a lasat pe toti cu gura cascata.
Tot ea este si cea care are mereu grija ca la mormantul fostului sau sot sa fie mereu curat si flori proaspete. Il duce si pe Albert la cimitir ori de cate ori are ocazia. Pana si fiica din prima casnicie a pilotului, Irina, a ramas consternata de interesul pe care l-a afisat Romanita. A demonstrat ca are un suflet mare, desi, la prima vedere, ea pare un om mai rece”, a declarat un prieten al regretatului pilot.Adauga un comentariu