National

GEST DISPERAT al unui batran: Cere sa fie EUTANASIAT

Publicat: 11 oct. 2013
1

Gest disperat al unui batran din Resita. Barbatul, in varsta de 60 de ani, a ramas fara locuinta in urma unei explozii, iar acum cere dreptul de a fi eutanasiat, informeaza Romania TV. In trecut, barbatul a lucrat ca sofer de autobuz, insa din cauza ca s-a imbolnavit de diabet a fost nevoit sa se pensioneze pe caz de boala.

La 1 octombrie, atat el, cat si familia lui au ramas fara acoperis deasupra capului. Autoritatile i-au mutat intr-un internat. Viata barbatului este cu atat mai dificila cu cat starea lui de sanatate ii impune un regim de viata sanatos si bogat in alimentatie. Cum nu are nimic din acestea barbatul s-a decis sa depuna cerere la primarie pentru a fi eutanasiat.

„Apartamentul meu nu a fost afectat, dar nu ne mai da voie sa locuim acolo. Am fost sa luam cate o haina pe fuga, cu politia la usa. Asta este problema, stau la camin. Conditiile sunt bune aici, dar pentru un om sanatos. Nu pot sa imi fac un ceai, sunt bolnav de diabet, patru injectii pe zi fac. Eu am 60 de ani, am muncit o viata si am adunat lucru cu lucru si acum sa raman boschetar, copii sa nu aiba unde sa se duca, sa ramana prin canale. Am vorbit cu nevasta, este de acord, iar copii vor fi si ei de acord cu mine, sa fiu eutanasiat”, a spus la Romania TV, Ion Boureanu, omul care vrea sa fie eutanasiat.

Pe 1 octombrie 16 familii au ramas pe drumuri dupa ce apartamentele lor au fost distruse de o explozie, care se pare a fost provocata de o acumulare de gaze. Pana la renovarea intregului bloc familiile au fost evacuate.
Adauga un comentariu