Eveniment-Social

Gest disperat al PNL Iasi! Este incredibil ce au ajuns sa faca sefii liberalilor

Publicat: 03 oct. 2014

@ Liberalii ieseni au ajuns sa se foloseasca de proiectele publice ale judetului pentru a-i face imagine candidatului lor la presedintie @ Modernizarea Aeroportului Iasi a fost folosita la pachet cu imaginea lui Klaus Johannis, desi aceste lucru este imoral si fals @ In plus, acest aspect a fost scos la iveala inaintea debutului oficial al campaniei

Startul campaniei electorale pentru alegerea presedintelui Romaniei a fost furat deja de unele partide iesene. Culmea, desi se dau cei mai corecti, liberalii din Podu Ros se comporta mai rau ca adversarii lor principali, cei de la PSD. Chiar inainte de startul campaniei electorale pentru prezidentiale, liberalii au umplut cutiile postale din blocuri cu pliante si afise in care era prezentat Klaus Johannis.

Si asta nu a fost tot. In aceste cutii au fost puse la pachet si pliante despre modernizarea Aeroportului International Iasi, proiect promovat de Consiliul Judetean Iasi si asumat pe nedrept de catre organizatia PNL condusa de Cristian Adomnitei, presedintele autoritatii judetene. Apare insa si o intrebare? Din ce fonduri au fost realizate aceste pliante? In cazul in care erau pliantele facute inaintea evenimentului din 21 august, atunci liberalii aveau o oarecare acoperire. Mega evenimentul comunist de la aeroport a fost sponsorizat de toate firmele care contribuie la pusculita PNL. Insa, de aceasta data, pliantele ajunse in cutiile postale sunt datate dupa 21 august si prezinta din nou cum a fost derulat proiectul. In imagini cine credeti ca apare in prim-plan? Cristian Adomnitei si Marius Bodea, exact primii doi oameni din PNL Iasi, care si ofera declaratii in care isi lauda proiectul. Nicaieri nu se spune in cate exemplare a fost editat acest pliant si cine l-a facut. Este insa normal ca liberalii sa foloseasca bani publici pentru a-si promova candidatul politic la alegerile prezidentiale.

Citeste si: Iesenii au fost martori! Iata ultimul discurs al lui Ceausescu la Iasi – FOTO, VIDEO

Cutiile postale ale iesenilor care locuiesc in zona Podu Ros, Nicolina sau Cantemir au fost umplute cu pliantele PNL, unele fiind aruncate de-a dreptul in scarile de bloc. Daca era doar un pliant cu proiectul aeroportului poate ca nu era asumat de catre PNL, insa in conditiile in care a fost pus la pachet cu imaginea lui Johannis, atunci cineva ar trebui sa se sesizeze si sa ia masurile legale care se impun. Nu este pentru prima data cand liberalii recurg la astfel de gesturi pentru a-si promova partidul care sta extrem de prost in sondaje la nivelul Iasului. Si PSD a ajuns sa monteze bannere electorale cu Victor Ponta inaintea startului oficial al campaniei, insa liberalii ar trebui sa inceteze sa arate ca sunt cei mai corecti si curati. Mai grav este ca in Nicolina, aceste pliante au aparut inca din 30 septembrie, cu cateva zile inainte de startul oficial al campaniei pentru alegerea presedintelui.
Comentarii
Adauga un comentariu