Magazin

Gest BIZAR facut de un pasionat de muzica. I-a uimit pe medici

Publicat: 02 iul. 2013
1
In timp ce multi oameni se plang de faptul ca nu pot asculta muzica atunci cand sunt la munca sau la scoala, un barbat din America a recurs la o operatie ciudata. Astfel, el si-a implantat doi magneti in urechi, alaturi de o bobina in jurul gatului, cu ajutorul careia poate ascuta muzica de la telefonul mobil. Mai mult, el vrea sa le foloseasca pentru GPS si pentru a asculta conversatiile celor din jur, atunci cand sunt conectate la un microfon.
 
Rich Lee, un tanar american pasionat de transformarile corporale, a reusit sa isi impanteze un dispozitiv care il ajuta sa asculte muzica fara sa foloseasca casti. Astfel, dupa ce si-a implantat un magnet in fiecare tragus, micul cartilagiul din ureche, si a construit o bobina in jurul gatului, barbatul declara ca este in stare sa auda sunetele venite de la telefonul mobil pe care a montat un mic amplificator, potrivit rtv.net.
 
Dupa ce a uimit doctorii prin cererea sa bizara, barbatul spune ca inventia sa creaza un camp magnetic care face obiectele din ureche sa vibreze, lucru care duce la producerea de sunete. Astfel, el poate asculta muzica fara sa ii deranjeze pe cei din jur. Cu toate ca recunoaste ca sunetul nu are aceeasi calitate, el este incantat de inedita sa idee, mai ales ca implanturile sunt invizibile cu ochiul liber.Adauga un comentariu