Sport

George Copos, NEMULTUMIT pe preturile de la magazinul inchisorii

Publicat: 15 ian. 2015
1
Condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare in urma contopirii pedepselor in dosarele Loteria I si cel al Transferurilor, George Copos are parte de clipe grele dupa gratii. Fostul patron al Rapidului comunica foarte putin si nu primeste vizite, lucru care il pot afecta pe termen lung din punct de vedere psihic.
Totusi, cel care a condus gruparea din Grant in mare parte din ultimii 20 de ani si-a pastrat principala „calitate”. Ironziat de multi in trecut pentru „ariciul” pe care il are la buzunar, acesta se comporta la fel si in puscarie: e extrem de nemultumit de preturile foarte mari de la magazinul inchisorii. „George Copos nu interactioneaza aproape deloc cu restul detinutilor. Doar cu Mihai Stoica vorbeste mai des. La MM au mai tot venit oameni din fotbal, dar pe Copos nu l-a vizitat nici un om din Liga 1, nici conducator, nici jucator.
Sta mult in camera, citeste, scrie. Nici macar la magazinul inchisorii nu se duce. Chiar s-a vaitat ca preturile sunt foarte mari. Ce-i drept are dreptate. Asta-vara, cand prin toate pietele luai rosii la preturi foarte mici, in magazinul inchisorii pretul era de opt lei pe kilogram. Cred ca nici in Piata Dorobanti nu era asa ceva. Acum nu se mai gasesc deloc. Iar aceste exemple sunt pentru toate produsele”, a explicat un apropiat al fostului patron din Giulesti, conform Prosport.Adauga un comentariu