National

George Becali anunta ca va construi cel mai mare spital din Romania, in valoare de 100 de milioane de euro

Publicat: 15 oct. 2016
1

Gigi Becali spune ca are prea multi bani, asa ca are de gand sa construiasca spitale pentru oameni saraci. Latifundiarul va incepe cu o unitate spitaliceasca de capacitate mai mica, dupa care promite ca va construi si un spital de mari dimensiuni.

Iar doctorii din aceste spitale vor face unele stagii de practica in Germania, unde se vor specializa pe metode alternative de vindecare a cancerului, iar apoi vor lucra gratuit in Romania, a mai precizat Becali.

Tot acesta a mai dezvaluit ca a incercat sa-i propuna ministrului sanatatii, Vlad Voiculescu, sa construiasca cele doua spitale printr-un parteneriat public-privat, insa nu a primit inca un raspuns de la tehnocrat.

„Vreau sa construiesc un spital in Pipera. Mi-a dat Hristos si acum dau si eu semenilor mei. Construiesc cel mai mare spital din Romania. Voi plati 100 de milioane de euro pentru spital. Nu e ipocrizie sau populism pentru ca nu ma mai intereseaza politica. La inceput, doctorii vor fi fara de atins. Medici ai Bisericii. Actualul ministru, Vlad Voiculescu trebuie tinut in continuare. Am vrut sa intru intr-o combinatie de parteneriat public privat. Nu am facut-o publica, va spun acum. Voi face singur acest spital. Eu il iubesc pe Vlad Voiculescu pentru ca iubeste Biserica”, a spus Gigi Becali, intr-o interventie telefonica in Editia de Weekend, realizata de Catalina Porumbel, la Antena 3.
Adauga un comentariu