National

Geoana? Da-l în p… mea! – FOTO

Publicat: 17 feb. 2010
1

@ Vanghelie îl înjura  pe Geoana într-o înregistrare audio

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, afirma, într-o înregistrare audio postata pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu, folosind un limbaj injurios, ca Mircea Geoana are „o gramada de defecte” si îi critica pe cei care „îsi vand nevestele” pentru o functie si nu au bun simt, desi au facultate. „Niste lepre nenorocite. Tu crezi ca-s îndragostit de Geoana? Ce-i, gagica? Da-l în p… mea, ca are o gramada de defecte! Da’ e vorba de cum te uiti tu în oglinda dimineata, întelegi? Cum, ma, zici una si pe urma «aoleo, voi sunteti mai tari, sunt maine cu voi!» Cum dracu, ma, frate, ma, io am fost vagabond pe bulevard, astia au fost la facultate si nu au învatat nimic, da-i dracu’ de idioti, pe cuvantul meu ca nu au învatat nici principiile elementare ale bunului simt! Niste lepre! Astia îsi vand nevestele, asculta-ma ce spun, ca sa le dai o functie, îti da nevestele. De aia arata emisiuni la Diaconescu, alea cu…”, spune Vanghelie în înregistrarea postata pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu. Marian Vanghelie nu a putut fi contactat pana la ora transmiterii stirii, el aflandu-se la o întalnire cu Mircea Geoana si cu alti lideri PSD, la Senat. Vanghelie este unul dintre sustinatorii lui Mircea Geoana pentru presedintia partidului.

Liderul PSD Mircea Geoana
considera ca limbajul lui Marian Vanghelie din înregistrarea audio difuzata ieri este absolut intolerabil si trebuie sa-si ceara scuze neîntarziat, apreciind ca acest gen de exprimare trebuie înlaturat daca vrea sa devina un lider respectat la nivel national. „Cred ca domnul Vanghelie ar trebui sa îsi ceara scuze neîntarziat la adresa tuturor colegilor pe care i-a jignit, este vorba pana la urma de colegi”, a adaugat Geoana. Liderul PSD a apreciat totodata ca acest gen de limbaj trebuie sa înceteze daca acesta vrea sa devina un lider cu adevarat respectat la nivel national.

Proiect politic pentru reforma PSD

Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat, ieri, la Targu Jiu, ca îl considera pe Cristian Diaconescu partenerul sau de proiect politic pentru a reforma PSD în urmatorii ani si, indiferent de rezultatul votului, va lucra împreuna cu acesta pentru partid. Ponta a spus ca acest parteneriat ramane valabil indiferent daca Diaconescu va candida sau nu împotriva sa la presedintia partidului. „In continuare eu pe Cristi îl consider partenerul meu de proiect politic, indiferent daca vom candida separat sau împreuna, indiferent de formula. Suntem doi oameni care gandim la fel, am început politica la fel si avem un drum lung înainte împreuna”, a spus Ponta. Acesta afirma ca, indiferent de rezultatul votului din Congresul de sambata, el si Diaconescu vor lucra împreuna pentru partid.
Comentarii
  • Dle Vanghelie mai taci ca spui prostii si nu idei socialiste cum ar fi nevoie. Nu dl Geoana ne-a lasat in bratele lui Basescu.????????? Dupa cum se observa dl Geoana a asigurat VANGHELIZAREA partidului tot mai mult dupa ce a fost atacat energetic si atins de flacara violet si a luat ca si criteriu ca delegati pentru Congresul PSD , procentul de votanti ai PSD si nu numarul membrilor de partid cum ar fi normal. Asta poate arata ca mai sunt din ce in ce mai putini membri de partid care mai activeaza daca s-a ajuns ca acestia sa nu mai conteze ca si delegati la forurile partidului. Unde este competenta si competitia proiectelor de Program al PSD ca si partid social emocrat?????????????????? Dle Diaconescu, dle Ponta, dle Severin, dle Corlatean, dle Banicioiu, Sova Ivan si toti domnii si doamnele din PSD care sunt delegati la Congresul partidului din 20.02.2010 militati pentru competitia programelor socialiste de tip european si nu al echipelor pe liste aranjate din teritoriu oricare ar fi acestea. NU VEDETI CA ACTUALA CONDUCERE A PARTIDULUI INCEARCA SA SLABEASCA PRINCIPIILE DEMOCRATICE DIN PARTID. SA SE VADA DE CAND NU S-AU MAI REALIZAT DEZBATERI IN ADUNARILE GENERALE. Dl Vanghelie sa-i cear scuze dlui Geoana s-au sa-si dea DEMISIA cum cerea acum 2 ani si dlui Basescu cand acesta a folosit un vocabular de mahala si haios.

  • Nu mai scrie asa mult , vasile , ca mi`e lene sa citessc , mai da-te-n p… mea de lepra ca mi`ai da-o pe nevasta`ta pentru un post . Nici principiile elementare ale bunului simt nu le ai , da-te-n p… mea !

  • Lasa ca stii tu sa scrii :)) Da-te si tu in p… mea , lepra nenorocita , ca eu am fost pe bulevard vagabond. Tu ai stat la facultate si n-ai invatat nimic , da-te dreacu` de idiot !

  • Vai de pardidul care vrea un lider ce accepta si un scuipat de tigan pe fata numai presedinte sa se faca. Scarbos.
    Si scarbavnic mod de a face politica.

Adauga un comentariu