National

Geoana, catre Liviu Dragnea: „Bucurati-va cat mai aveti timp! Cel tarziu in martie, veti fi toti someri!”

Publicat: 30 nov. 2014
1

Duminica, proaspatul exclus din PSD, Mircea Geoana, i-a trimis un nou mesaj lui Liviu Dragnea. Sau mai precis Fratiei Banului care inca mai are loc de munca, asa cum isi incheie fostul lider PSD mesajul. Geoana a tinut sa spuna ca nu el l-a schimbat pe Liviu Dragnea de la sefia M.A.I. In plus, il acuza pe Dragnea de o campanie impotriva sa si ii da si un mesaj clar: ”Cine ridica sabia, de sabie va pieri!”.

Proaspat exclus din PSD, Mircea Geoana il acuza pe Liviu Dragnea ca a facut o campanie impotriva sa, pe langa organizatiile judetene ale partidului, astfel incat sa fie dat afara din PSD. In ciuda tuturor demersurilor, Geoana il avertizeaza pe Dragnea ca el va fi cel care va ramane fara loc de munca din primavara.

Citeste si Ion Iliescu ar putea fi eliminat din PSD in 2015. Cine spune asta

”Un mesaj pentru „fratia banului„: Bucurati-va cat mai aveti timp! Cel tarziu in martie, veti fi toti someri! Am aflat ca turneul in tara al domnului Dragnea la sefii de organizatii imediat dupa pierderea alegerilor prezidentiale a fost exclusiv dedicat pregatirii excluderii mele! Prin amenintare si „co-interesare” cu resursele guvernamentale pe care le dirijeaza catre teritoriu, au reusit, cred ei, sa elimine un potential rival in partid. Au reusit, pentru moment. Viata merge insa inainte. „Cine ridica sabia, de sabie va pieri!”, afirma Mircea Geoana.

Citeste si Liberalii i-au pus gand rau primarului Gheorghe Nichita

Reactia dura a lui Mircea Geoana vine dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat ca face parte dintr-o fratie mafiota alaturi de Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc si Catalin Voicu. O fratie mafiota din cauza careia Liviu Dragnea ar fi fost nevoit sa plece de la Ministerul de Interne, in timpul guvernarii PSD-PDL din 2009.

Acesta sustine ca a fost chemat in birou de Mircea Geoana, acolo unde s-ar fi aflat si Catalin Voicu, dar si Dumitru Iliescu. Cei trei i-ar fi impus lui Dragnea o serie de numiri in cadrul M.A.I. Mircea Geoana neaga insa orice acuzatie si sustine ca presedintele Traian Basescu l-ar fi schimbat atunci din functie pe Liviu Dragnea, acesta din urma fiind dealtfel omul sau, crede Geoana.

Citeste si GEOANA, dispus sa revina in PSD. Dar nu oricum

Dragnea e criticat dur si de oameni din interiorul partidului. Europarlamentarul PSD, Catalin Ivan, a fost deranjat de atitudinea liderului PSD care i-a luat apararea lui Sebastian Ghita atunci cand l-a criticat pe Ion Iliescu. Ivan sustine ca a privit cu dezgust declaratiile facute de Dragnea.
Adauga un comentariu