Magazin

Genial! Un copil roman de 11 ani este printre cei mai inteligenti oameni din Marea Britanie! Are un IQ mai mare ca al lui Einstein!

Publicat: 01 apr. 2014
1

Il cheama Mihail Iulian Barascu, are 11 ani, vorbeste perfect engleza si a aplicat de curand sa faca parte din Mensa, organizatia persoanelor cu un coeficient de inteligenta ridicat.

Copilul a inregistrat un scor record de 162 de puncte, mai mare ca a lui Albert Einstein sau Stephen Hawking, scrie wowbiz.ro.

Citeste si: Top 7 argumente filozofice privind existenta lui Dumnezeu

Tatal lui este preot si profesor in Marea Britanie si sunt stabiliti acolo din 2009. Mama lui este medic stomatolog, iar parintii sunt uimit de capacitaile micutului.

Desi copilul este foarte bun, parintii nu vor sa il forteze prea tare si vor sa il lase pe el sa isi gaseasca vocatia.

Citeste si: Dialogul genial dintre Einstein si Tagore: Textul pe care trebuie sa-l citesti!
Comentarii
  • Sa spui ca un copil de 11 ani este mai inteligent decat Einstein este o mare gogorita.Din China a mai aparut o astfel de stire despre o fetita de 4 ani.Chiar un sacrilegiu este,o blasfemie.Ca au facut niste joculete cu linii,cercuri,patrate,puncte etc.Sa faca ce a facut el.Recent am citit ca,in sfarsit,un telescop instalat pe un satelit a descoperit ceia ce marele savant a calculat si era convins ca exista,dar mijloacele tehnice ale vremii erau precare: urma lasata in Univers de catre Big-Bang.

Adauga un comentariu