Magazin

Gemene de 6 ani cautate cu disperare in toata Europa, dupa ce tatal care le-a rapit s-a sinucis

Publicat: 11 feb. 2011
1

Alessia si Livia, gemenele de 6 ani, cu cetatenie italiana, au fost rapite in urma cu o saptamana din casa mamei lor din Elvetia de catre tata. Cazul a devenit disperat abia dupa ce a fost descoperit cadavrul tatalui rapitor…

Trupul acestuia a fost gasit in apropierea unei gari din Italia. Politia a stabilit ca barbatul s-a aruncat sub rotile trenului. Fetitele insa sunt de negasit.

Sute de politisti din Elvetia, Italia si Franta, tara in care tatal le-a dus pe gemene imediat dupa ce le-a rapit sunt in alerta maxima. Cazul a fost preluat si de Interpol si se cauta informatii care ar putea duce la gasirea celor doua fete in 188 de tari.

Alessia si Livia au fost rapite acum o saptamana. Dupa o zi, Matthias, tatal, i-a trimis un mesaj fostei sotii in care ii spunea ca nu poate trai fara ea. Mesajul a fost trimis din Marsilia. Tot de aici barbatul a retras o suma mare de bani dintr-un cont bancar.

Barbatul care si-a rapit gemenele de 6 ani a lasat o scrisoare in care spune ca le-a ucis

Tatal gemenelor, a declarat, intr-o scrisoare datata 3 februarie, ca le-a ucis si anunta ca se va sinucide, scrisoarea fiind trimisa din Bari, in sud-estul Italiei, a precizat, vineri, politia, citata de AFP.

„Anchetatorii de la politia cantonului Vaud au fost instiitati marti ca tatal gemenelor a trimis opt scrisori din Bari adresate sotiei sale”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei, Jean-Christophe Sauterel, in timpul unei conferinte de presa.

Sapte dintre plicuri contineau bani.

„Ultimul plic, datat joi, 3 februarie, continea o scrisoare in care tatal declara ca si-a ucis cele doua fete si ca se afla in Cerignola unde se va sinucide. Confirm ca in scrisoare a mai spus ca ele nu au suferit si ca au murit in pace”, a precizat Sauterel.
Adauga un comentariu