Magazin

GATA! Ioana Tufaru s-a hotarat!

Publicat: 27 aug. 2016
1

Fiica regretatilor artisti Anda Calugareanu si Dan Tufaru a ajuns sa traiasca din mila prietenilor si dupa ce s-a casatorit si a devenit mamica. Sotul Ioanei Tufaru lucreaza, insa pe bani putini. Ea reuseste sa se mai ”carpeasca” din sumele primite din drepturile de autor ale celebrilor parinti.

Ioana Tufaru (39 de ani) a nascut prematur, anul trecut, pe data de 9 octombrie, un baietel de numai 1,760 kilograme, care i-a adus femeii multa bucurie in suflet, dupa o viata plina de necazuri.

De problemele financiare nu a reusit insa sa scape. “Avem un an de cand stam in garsoniera data de Gigi Becali. Ne este un pic mai bine, dar o ducem foarte greu cu banii. Eu nu lucrez pentru ca am grija de bebelus, am un ajutor social de 400 de lei, iar Ionut (n.r. – tatal copilului)  munceste la o firma de salubrizare si primeste lunar, cu tot cu bonuri de masa, suma de 1.450 de lei. Ne mai vin bani si din alocatia copilului, care este de 200 de lei pe luna. Pentru noi nu cumparam nimic, doar pe micut il mai rasfatam, el e printul nostru. El mananca orice, este un mancacios”, ne-a povestit  Ioana Tufaru.

“O sa-l botezam pe 18 septembrie,  iar nasa va fi fosta sotie a tatalui meu, Dan Tufaru. Pentru mine este o minune copilul, mai ales ca este primul. Este sanatos, ne bucuram de el. Zice tot timpul «tata-tata». Este vesel, rade tot timpul. Are 11 luni, a trecut timpul. Sunt o femeie implinita, dar as fi fost mai multumita daca traia mama ca sa il vada si ea pe Luca. Marele meu regret este ca baietelul meu este un copil fara bunici, ei fiind importanti in viata copiilor”.
Adauga un comentariu