Magazin

„Garcea” a bagat 80.000 euro intr-un alt bar din Centrul Vechi

Publicat: 01 mai 2013
1

A folosit cu cap banii pe care i-a castigat facandu-i pe oameni sa rada. In octombrie 2009, Mugur Mihaescu, alias Garcea sau Leana din serialul „Vacanta Mare„, si-a deschis un bar cu specific irlandez in Centrul Vechi, „St. Patrick Irish Pub”, in care a investit 100.000 de euro.

Afacerea i-a adus multi bani actorului originar din Dolj, asa ca acesta a decis sa se extinda deschizand vizavi un alt local, „St. Patrick Party Room”.

De fapt este acelasi local, adica o prelungire a celui existent. E un local mai mic in care clientii servesc acelasi meniu si pot asculta aceeasi muzica de calitate. Extinderea l-a costat o groaza de bani pe actor, insa stie ca va recupera intr-un termen scurt investitia facuta.

„Acum trei-patru saptamani am inaugurat «St. Patrick Party Room», e proaspat. Am bagat 80.000 de euro in aceasta afacere, dar sunt multumit”, a declarat Mugur Mihaescu, pentru Click! Comediantul isi verifica indeaproape afacerea, fiind prezent mai tot timpul in zona respectiva, iar unul dintre cei mai cunoscuti clienti ai sai este chiar Silviu Prigoana. Afaceristul a gustat, zilele trecute, coaste de proc fara os din meniul de la „St. Patrick Irish Pub”.
Adauga un comentariu